Dobrý den .
Do budoucna hledám pokračovací autosedačku do Fabie Combi bez izofixu...Zatím máme vajíčko Maxi-Cosi..
Chtěli bychom pokračovat protisměru...Ale taky aby šla dát po směru... V autosedačkách plavu ...A nevím jak kdy a jak přichytit... Děkuji za odpověď 🍀🍀
Nam.se libila Joie Steadi. Ale od te doby dost zdrahla. Pokud je to aspon trosku mozne, zajedte si do nejakeho autosedackoveho obchodu. My meli puvodne vybrany, tusim, Romer a jak si tam mala sedla tak sileny rev. Ve Steadi byla spokojena...
Zkus skupinu dětí proti směru. Jinak mame Joie Stages a spokojenost 🙂.
My mame Klipann Triofix, postupne vydrzi az do 36kg, je super, dlouho v protismeru.. zakladna se da dat na pasy a dobre reguluje sklon sedacek, PC je ale vyssi. V kazdem centru autosedacek jde vyzkouset.
Ted jsme koupili pro tchyni Graco Enhance, je to za super cenu sedacka, co vse splnuje, je proti i po smeru, na pasy, jen vydrzi mene. A v centru autosedacek ji nevyzkousis.
Tak se na ne zkus mrknout 🙂
Super je také skupina na FB - Autosedačky- bezpečí pro děti. Jsou tam odejití prodejci z původní skupiny Děti protisměru.
Koukla bych na Joie Steadi, Joie Stages
@jolana24 nase tedy je do 36kg. Samozrejme, ze vzdy zalezi na velikosti a muskulature ditete, ale 10leta neter v ni jeste v pohode jezdi..
a nenutim ji tu sedacku, jen jsem ji dala tip, na jakou se muze podivat, stojim si za tim; ze patri mezi Nejlepsi, i kvuli konstrukci.
Jestlize levna varianta sedacky tak ta Graco je ostrouhana Joie, ktera je bezkonkurencne nejlevnejsi.
Hledala bych max do 25 kg. Po vajíčku určitě není vhodná sedačka do 36kg. I se všemi vložkami bude dlooouho dítku mega obří= nebude bezpečná. Nedávno jsme kupovali Joie Steadi. Původně jsem chtěla Stages, ale moje 14 měsíční dcera s mírami 9 kg/75 cm v ní hrozně plavala.
Výše zmíněná fb skupina ti určitě pomůže s výběrem. U pana Petříka jsem byla osobně a je to opravdu profík. Nenechá tě odjet se sedačkou, která by dítěti 100% neseděla.
My měli BeSafe izi plus. Na pásy, protisměrná, do 24kg. Ale synové se vlezli tak do 20kg cca 4roky
Proti směru i po směru Nuna, my máme Nuna Rebl Plus a spokojenost