Holky, koupila jsem fusak od Pinkie a teď si tady říkám, jestli ho do té sedačky vůbec dám, když je to pětibod. Máte některá zkušenost, nebo nějaký fígl? Nebo to tam nenacpu?
Jednak ma mit fusak prurezy prave na ty pasy, ale nekde je nedas, pokud jsou pasy spojene. Ale hlavne, na co potřebuješ fusak do autosedacky? Muzes do ni dat merino podlozku (emitex dela) a nahoru deku. Mame dve deti a zadnemu jsme fusak do pokracovaci autosedacky nedavali.
@bibi88 A zkouselas to? Je to na kompletni rozebrani sedacky 😆 aspon tedy u nasi Britax romer king
@martiniquest zatím ne 😂 ale otázka zněla jestli ho tam nacpe. Tak nějak asi jo … 😅🙈 pak záleží jestli se u toho chce nervovat 😅
No my vajíčko docela často využíváme na kočáru, takže proto jsem chtěla fusak. A jak už bylo zmíněno,ty pásy jsou spojené a na první pohled jsem nepřišla na to, jak to někde rozpojit🙈 Mám ještě zavinovcku do sedačky, ale ne moc teplou, takže mi přišel fusak lepší i praktičtější, ze v aute rozepnu vrch a pak ho zase nandam, ale asi mám utrum no 😅
Mám britax safe 3 i-size, kdyby naahodou někdo věděl.
@tami91 tam by měly být taky průřezy ne na pásy? Někdy bývají ještě neproříznuté😄