Poradíte kde mají v Brně velký výběr autosedaček?
Právě jsem si všimla, že v každém obchodě mají jen pár značek a jinde zase jiné. Obchod, kde by měli široký výběr jsem nenašla. A koupili jste?
já si šla primárně koupit pás do auta pro těhotné, sedačky jsme zatím prohlédli s tím, že až budeme vědět pohlaví tak koupíme.
ja byla sedačky omrknout v SamBaby a v BabyCar. V obou celkem dobry vyber, BabyCar o 100% lepši obsluha, vše nam ukazali a předvedli, doporučili několik ruznych autosedacek. Cybex aton 3 o které jsem uvažovala neměli na prodejně ani v jednom obchodě. V BabyCar mi nabidli že mi ji dovezou ze skladu ať se na ni mohu mrknout (nezavazně, že kdyby se mi nelíbila tak ji nechaji na prodejně vystavenou), mohla jsem si i vybrat barvu kterou chci vidět naživo. Když dorazila na prodejnu zavolali a mohla jsem jit omrknout a srovnat s dalšíma ve vyběru.
Já mám dobrou zkušenost s obchodem FunBaby v Modřicích. Poradili mi, vysvětlili, co jsem nevěděla, a byli ochotní mi i objednat model, který právě neměli skladem. Prodavačky byli úplně "normální", připadalo mi, že se radím s kamarádkou, a ne s někým, kdo se snaží za každou cenu něco prodat - tak, jako na mnoha místech jinde ☹
@papricka3 byli jsme o víkendu mrknout do BabyCar, jsou v krpoli a mají i eshop 🙂