Je tato autosedačka certifikovaná a platná dle norem?

wendeta
23. únor 2017

Dobry den maminky radilky,mam na vas velkou prosbu.Najde se nektera,co ma doma policistu a poradil by mi ohledne autosedacky,zda je certifikovana a platna dle norem.Duvod proc to potrebuji vedet by byl na dlouho,ale ve zkratce jde o jednoho zleho cloveka,ktery se snazi ublizit jednomu clenovi me rodiny.Bohuzel jsem do toho byla zatahnuta i ja a mam poslat na PCR fotky me autosedacky a i kdyz jsem tam nasla spousu cisel tak bych potrebovala uklidnit,ze je vse v poradku.Sedacka je dva roky stara.Predem moc dekuji za ochotu.

j.a.n.i
23. únor 2017

Jo, má homologaci, je to to ECE R44/04, akorát nějak nechápu co dokazují fotky autosedačky neb vyfotit můžeš (teoreticky) jakoukoliv cizí, že.

j.a.n.i
23. únor 2017
wendeta
autor
23. únor 2017

dekuji za odpoved,chteli ji videt osobne,ale pripad vysetruje PCR ,z jineho mesta,tak rekli,že fotky zatim budou stacit.Tak snad opravdu stacit budou a nepozenou me Cca 60 km daleko.

j.a.n.i
23. únor 2017

@wendeta Hele, nic mi do toho není, tak klidně neodpovídej, jen mi nějak hlava nebere, co chtějí vyšetřovat na sedačce, jako jestli nějaké dítě jelo či nejelo v sedačce a zda byla či nebyla homologovaná, co na tom chtějí vyšetřit, pokud už je dávno jak to dítě, tak ta sedačka z auta pryč... Nebo jen možná musí projevit nějakou aktivitu, než to budou moct odložit.

wendeta
autor
23. únor 2017

@j.a.n.i jde o boj o dite a mne nahlasil ze nemam certifikovanou autosedacku.Malou v ni obcas prevazime kdyz jede k mamince.je toho opravdu moc co udelal a ted do toho vseho zatahl i mne.Pcr chteji aspon fotky aby dal pokoj a ja tam nemusela jezdit.

wendeta
autor
23. únor 2017

Jinak ja to taky nechapu.ale zase nadruhou stranu,kdyz nekdo neco nahlasi,tak to vysetrit musi.Ale sedacka se vysvetli a zase prijde s necim jinym.☹

j.a.n.i
23. únor 2017

@wendeta Jo, takže můj odhad byl správný, potřebují něco do spisu, aby to mohli smést ze stolu... je mi jasné, že je to otravné a ubíjející, ale když on bude ty policajty prudit často, tak už ho budou mít na háku...