Jde posadit na podvozek Tako Moonlight vajíčko od Jané?

wrbka
18. bře 2015

Ahoj, mam možnost mít k zapůjčení vajicko od kocarku jané slalom. Myslim ze je to strada. Je k ni i izofix. Ale mam vybrany kocarek tako moonlight. Nemuzu nikde dohledat jestli je vubec mozne posadit na podvozek z taka vajicko od jané. Existuji na to nejake adaptery? A ještě bych se chtela zeptat jestli je jané strada bezpecna autosedačka s tim izofixem. Moc vam dekuju.

mavanka
19. bře 2015

Ahoj, zeptala bych se tam, kde budeš kupovat kočárek, obecně spolu kočárky a vajíčka různých značek dohromady nepasují, výjimkou je sedačka maxi cosi cabriofix, na kterou dělají adaptéry výrobci celé řady kočárků (měli jsme ji na kočárek teutonia a pasuje na spousty dalších).... Izofix je na sedačku super, krom toho, že je to mnohem pohodlnější na manipulaci - sedačka se jen zacvakne, tak v testech obvykle vychází líp, než bez isofixu, i pocitově mi to přijde bezpečnější než jen na pásu..... zkus dohledat test sedaček pro miminka, jestli tam jané najdeš...

lucyp13
19. bře 2015

Sedacky jane nebrat ani s izofixem! V testi adac vychazi vzdy nejhur a zrovna jane strata je nejhorsi...jukni na adac.com,jinak ja mám kocarek jane ale bez sedacky tu jsme poridili od concordu air safe..jinak isofix je vyborna vec nicmene my ho v mem aute nemame tak jsme neporizovali

dvojtytatablogspot
19. bře 2015

My jsme nechteli vajicko na kocarek, jelikoz nam neprijde v hodne aby dite cely den ve vajicku a v te skrcene poloze. Proto jsme vybrali podle adac testu cybex vyborna s vlozkou pro nejmensi. Je sice drazsi, ale kdyz jde o bezpecnost a planuje se vic jak jedno tak uz to tak hrozne neni. Dobre se kouknout na rozbaleno.cz maji i dost zajimave akce. Druhou sedacku jsme koupili prave tam a nova vysla misto sesti na tri tisicedveste. Takze super