Prosím o radu, jaký je dobrý fusak do autosedačky a do kočárku v létě a jaký v zimě??? Líbí se mi značka lodger,ale je vůbec nutné kupovat zvlášt na zimu a zvlášt na léto??? Mám kočárek Maxi Cosi. Děkuji M.
já teda kupovala jen zimní fusak.Na teplejší dny mi vždycky stačila deka-silnější nebo slabší podel počasí a u kočárku ještě nánožník
Zimní mám emitex 3v1 a na co fusak v létě? Dětem v kočárku nepofukuje, je jim tam v létě děsné horko a na vlažné večerní procházky stačí přehodit přes prcka dečku 😉
jarni letni emitex zavinovacka ;) hodici se i do autosedacky, zimni emitex 3v 1 ;)
nevím, na co letní fusak, ty taky nenosíš v létě kabát, ne? nebo teda většina lidí nenosí 😅 zimní je senzační lodger, aestethic, i emitex se dá 😉
Na zimu mám emitex a na jaro-podzim mám taky emitex jarní-podzimní 2v1 fleecový. Na léto stačí pak přehodit deku 🙂
do autosedačky žádný stačí deka a kočárek-když byl mimi měli jsme outlast exlusive a do sportáku emitex combia v létě žádnej
Zimni mam Emitex Combi 3v1 a na jaro az podzim mam taky Emitex, jen lehkou verzi a nemuzu si ho vynachvalit, da se rozepnout jako deka a poslouzi fakt hodne.
letní fusak je zbytečný,malý je narozený v červenci a teda rozhodně by jsme ho neužili,i když je chladněji,děti jsou většinou v naparáděných peřinkách a v autě stačí přehodit lehkou deku nebo plínku,a na zimu jsme měli prvně klasický a později prodlužovací free line-jako emitex
Zimní mám Emitex, letní považuji za zbytečnost.