Ahoj maminky,
máme doma 4 měsíce starého chlapečka, má 7 kilo.
Chceme pořídit autosedačku, ale trh je tak nasycený, že nevíme z čeho vybírat. Náš limit je 3000 Kč.
Narazili jsme i na tip, který nabízí kombinaci od 0-25 kil, kde je vložka pro mimi a sedačka ma možnost polohování. Co si o tom myslíte? Popř. doporučily by jste mi nějaké, se kterými jste spokojené?
Předem moc děkuji
@veverice27 vzhledem k tomu, že chlapeček není novorozenec, tak bych být vámi koupila autosedačku asi použitou, ale kvalitní značky, tj Römer, Maxi cosi, Peg Perego, BeSafe nebo Recaro (ideálně s isofixovou bází) a až mu bude tak 3/4roku až rok, tak mu koupila novou autosedačku na 9-36kg, ta mu vydrží celou dobu co by měl být v autosedačce a pak to nahradit jen podsedákem... Takhle to asi uděláme i u nás 😉
tak já dítě teprve čekám, ale na sedačce moc šetřit nechci. Určitě budem kupovat Romer nebo Maxi cosi v kategorii 9-18kg, ted jsem kupovala pro synovce který tu je 2x za rok a romer za 2000,-Kč a je v super stavu.
přečtěte si pár článků, ale myslim že ty 0-25kg moc nedoporučují, ale je možnost 9-36kg a to je pak jedna sedačka na pořád.