Jakou koupit sedačku v kategorii 0-13 kg?

veverice27
19. dub 2015

Ahoj maminky,
máme doma 4 měsíce starého chlapečka, má 7 kilo.
Chceme pořídit autosedačku, ale trh je tak nasycený, že nevíme z čeho vybírat. Náš limit je 3000 Kč.
Narazili jsme i na tip, který nabízí kombinaci od 0-25 kil, kde je vložka pro mimi a sedačka ma možnost polohování. Co si o tom myslíte? Popř. doporučily by jste mi nějaké, se kterými jste spokojené?
Předem moc děkuji

barunka1985
20. dub 2015

tak já dítě teprve čekám, ale na sedačce moc šetřit nechci. Určitě budem kupovat Romer nebo Maxi cosi v kategorii 9-18kg, ted jsem kupovala pro synovce který tu je 2x za rok a romer za 2000,-Kč a je v super stavu.
přečtěte si pár článků, ale myslim že ty 0-25kg moc nedoporučují, ale je možnost 9-36kg a to je pak jedna sedačka na pořád.

kata1988
20. dub 2015

@veverice27 vzhledem k tomu, že chlapeček není novorozenec, tak bych být vámi koupila autosedačku asi použitou, ale kvalitní značky, tj Römer, Maxi cosi, Peg Perego, BeSafe nebo Recaro (ideálně s isofixovou bází) a až mu bude tak 3/4roku až rok, tak mu koupila novou autosedačku na 9-36kg, ta mu vydrží celou dobu co by měl být v autosedačce a pak to nahradit jen podsedákem... Takhle to asi uděláme i u nás 😉