Jakou autosedačku 9-18 kg?

luj89
4. led 2018

Maminky, vybiram pro dcerku autosedacku 9-18 kg. Vajicko mame Maxi Cosi a jsem spokojena, ale nevim jak vychazi testy v teto vahove kategorii... Doporucite nejakou dobrpu autosedacku do 4 000 Kč?

martyina
4. led 2018

Mi máme cybex

luj89
autor
4. led 2018

Cybex ma takovy ten pultik pred ditetem?

bambullkaa
4. led 2018

Máme Römer King a super. Ne každé dítě snese pultík...

kvetoslav123
4. led 2018

My jsme dceři pořídili Cybex s pultíkem. Neměla s tím nikdy problémy (kromě prvních dvou jízd, což souviselo i s tím, že začala jezdit popředu). Pultík má výhodu, že se z něj dítě jen tak nevyvleče. Navíc při delších cestách slouží i jako opěrka, když dítě usne. Také si na něm odkládá hračky nebo dobroty (lze jednoduše sundat a vyprat). Jde nastavit vzdálenost od pupíku, takže netlačí 🙂 Také lze nastavit sklon sedačky - více do lehu, když je utahaná a více do sedu, když jezdíme na kratší vzdálenosti.
Jednoznačně největší bezpečnost pro dítě a o to jde především. Lidé dnes jezdí agresivně.

martyina
4. led 2018

@luj89 ano ma

terezs2716
4. led 2018

Řeším teď to stejné a musím říct,že cca pro roční dítě,tedy pro to naše, nebyl cybex s pultíkem to pravé ořechové.nemohla dát pomale ruce nahoru jak tam byla utěsnaná za tím pultem,je to podle mě pro starší. Zatím se rozhoduji,ale zřejmě půjdeme do britaxu king II...může mi někdo říct,jaký je rozdíl mezi LS a ATS? Díky

yerry
4. led 2018

Máme rozměr king plus, ale ta byla kolem 5000.... nezměnila bych jen dnes bych už kouoila s isofixem ( tenkrat jsme meli auto bez)

jaja01k
4. led 2018

Mame Cybex Juno II fix a Romer King II plus. Za me je urcite lepsi ta Romer, jde aspon trochu polohovat a je pro dite pohodlnejsi.

nikoulinka
5. led 2018

@terezs2716 my mame britax romer king tusim tu LS. Jsme mamaximalne spokojeni. Taky jsem.dumala nad rozdíly. Jediné na co jsem prisla bylo, ze ta nase (tedy asi LS) ma senzor pri zapinani pasu v sedacce, ktery se rozsviti, kdyz je spravne a dostatecne zapnuta. Kdezto ta druha (tedy ats) ma navic k tomu senzoru rozsviceni i senzor poplašny, nebo jak to nazvat. Jde o to, ze kdyvy nahodou pasy povolili, spatne jsi dite zapnula, atd, bude ti sedacka piskat. Na jednu stranu mozna dobra vec, ale na druhouco, bych to nechtela. Ja osobne treba nemam silu na toto, stahnout ten pas az dodo rozsviceni, a prijde mi, ze po rozsviceni to musi mit maly hodne tesne. Nejde pod pas strcit ani jeden prst. Takze tak

kachiiina
3. únor 2018

Zdraviim...Trošičku se s dovolením vecpu do diskuze :D Mohla bych se maminky zeptat, vrtá mi to hlavou... Chceme s manželem koupit trojkombinovaný kočárek... Je mozné to vajíčko použít jako autosedačku? Slouží vubec k tomu? Mimo jine tedy :D :-/ Nebo je lepší varianta koupit dvoukombinaci a samostatně spešl autosedačku? Která samozdrejmě slouží i jako přenosné vajíčko? 😁 Děkuji popřipadě za radu 😁

slunickonika
3. únor 2018

@kachiiina použít se určitě dá, měli jsme taky 3-kombinaci, ale jezdíme málo a stačilo to. Nyni je koupili už autosedačku 9-18 kg. Pokud cestuješ často, asi bych raději koupila samostatné vajíčko nebo sedačku od nejmenšího, kupovala tak kamarádka 0-18kg, mají jen 2-kombinaci a jezdí asi častěji

kachiiina
3. únor 2018

@slunickonika Jezdíme dost často...Nevím jak ro bude s miminkem, ale asi bych tedy volila v tom připadě přímo autosedačku 🙂 Děkuji moc za info 🙂

lucieluu
12. únor 2018

My máme pro malého Romer King a jsme spokojeni. On vidí ven, je tam i taková vložka na hlavu, že když spí, nikde mu nepadá. Pásy jdou lehce nastavit a v testech vyšla velmi dobře. Já do ní ještě dala z vajíčka podložku proti pocení od Aeromoov, takže se v létě ani tak nepotí. Takže doporučuji 🙂

verinikki
12. únor 2018

Měli jsme Romer King a super, teď máme autosedačku s pultíkem - tu ale až od dvou let a je perfektní🙂 Pro menší dítě ale dle mého není - musí tam být naprosto utopené...