Zdravim. koupili sme kocarek i'coo platon s tim, ze ho budeme pouzivat taky s autosedackou maxi-cosi cabriofix. po koupi kocarku nam ale bylo zdeleno, ze adaptery se uz nevyrabeji a vypada to tak, ze uz je ani nemaj nikde skladem. nevite nekdo kde by se tyto adaptery dali sehnat, respektive, nenajde se tady nekdo, kdo uz tyto adaptery nepotrebuje a chtel by je prodat?
diky
http://www.skrblikshop.cz/kombinace/
tenhle obchůdek provozujou, na pordejně maj vystavený I coo s hl. lůžkem a k němu sproták a sedajda...ptala jsem se na něj...
dekuji moc. skusim tam napsat. diky
ahoj smashingmc, muzu se zeptat, jak jste pochodili? mam stejny problem, mame i´coo platona a k nemui original sedacku, ale nejak nas nanepadlo (bohuzel), ze je uplne malinkata, dcerka ma 3 mesice a za chvili se tam snad uz ani nevejde. taky chceme maxi-cosi cabrio fix s adaptery na i´coo, uz jsem obeslala asi 6 e-shopu, kde je maji uvedene v nabidce, ale vsichni mi napsali, ze uz je nemaji a i´coo je nevyrabi 😢
ahoj. tak bohuzel to vypada, ze jedina moznost bude skusit to sehnat od nekoho z druhy ruky :(
ahojte, tak se mi ciste nahodou podarilo sehnat pouzite adaptery (ale v super stavu, nenapada mne, co by se na nich dalo znicit) pres mimibazar 😀 😀 😀 😀 😀
doufam, ze se vam to taky podari, vyzkousela jsem vyvesit inzerat asi tak na 5 serverech, ale krome mimibazaru nikde nic ☹ , tak drzim pesti 😉
hoj tak v ov je obchod kde prodávaj komplet i s těmi adaptéry , pošlu ti odkaz na prodávající a poptej se....
jinak krasavec ten kočárek, ale mastnej 🙂