Holky prosim - dokaze mi nekdo vysvetlit proc tato sedacka od Cybexu je i s bazi tak levna?? https://www.detske-kocarky.cz/autosedacky/autos...
@uzivatelkapetra ano, pokud jsem pocitala baze+vajicko, tak je tato opravdu levna…
Přijde mi to taky jako normální cena za obyc sedačku a bázi v setu, když se to bere zvlášť je to většinou o chlup dražší než rovnou set. Ale že by to byla zázračná akce to asi ne, našla jsem ten set i levněji o pár stovek. Dražší jsou ty otočné báze a nebo vajíčka co jsou do lehu,tohle je klasika.
@uzivatelkapetra proč Pujdes znova do starého atonu, když už vyšly další novější a lepší modely? B2 a S2?
Nepřijde mi to úplně levné a je to takový úplně obyč starý ostrouhany model, asi to nejobycejnejsi co ta značka nabízí.
@uzivatelkapetra Aton 5 je zrovna celkově nejhorší vajíčko od Cybexu, co se dá sehnat.
Měla jsem ji zděděnou - je strašně těžká. Malá nebyla žádný obr, ale už ve třech měsících jsem měla pocit, že je tam narvaná (zejména v oblasti ramen). Naprosto nechápu, jak by mohla vydržet třeba do roku. A seděla tam hodně vzpřímeně. Poslala jsem sedačku zpět a koupila jsem Maxi Cosi.
@uzivatelkapetra za mě super vajíčko Klippan Dinofix, které je jedno z největších a zároveň má i výplně, že sedí i malým miminkům 😁 mám velké kluky a oba se tam vešli skoro do dvou let 😁 mladšímu je teď 22 měsíců a má 13,1 kg, takže tedy už nemůže, ale vešel by se (už ale bylo jen jako záložní 😉)
Nemám pocit, že je extra levná. Porovnala si cenu i s jinými cybex vajíčky?
Já měla aton5 a půjdu do něj znova, skvělé vajíčko i když trochu těžké.