jak jste spokojení z touto autosedačkou našemu malému je 2,5 roku, měří 92 cm,, a važí 12 Kg, a také by mě zajímalo nemáme isofix jak upevnujete autosedačku bez isofix děkuji
@kristynamarty Máme cybex pro obě děti, do 3 let měli Juno od 3 Solution. Bez isofixu se sedačka pouze podloži na sedačku auta a dítě se připásá. Ale volila bych s isofixem.
@petulka_ov děkuji naše auto bohužel isofix nemá, nebo jinak spíš naše auto tuto vychytávku ještě nemá, máme starší auto
@kristynamarty My jsme ho meli i v jednickove fabii z roku 2003. Na obou zadnich sedadlech.
@puhelin to je možné my máme auto z roku 1987, volkswagen golf combi,, a tam nejsou :-/
@kristynamarty Aha, no tam asi fakt nebude :/
@puhelin není no proto se ptám jak řešíte když není ?
@kristynamarty No ale jakou sedacku od Cybexu chcete?
CYBEX PALLAS M-FIX SL RUMBA RED 2020 tuto a ted přemýšlíme od Joei BOLD SLATE
@kristynamarty pallas urcite ne, pultikove sedačky nejsou dobre i kdyz vyhrávají D test 🙈 při převrácení auta by z ni dítě vypadlo
@kristynamarty je docela malý, myslim, ze by jeste stala za to protisměrná sedačka, zkuste na Facebooku skupinu děti proti směru. Na pasy nevadi, isofix není bezpečnější, jen jednodušší
@surikata131 děkuji syn v protisměru utíka ze sedačky a křičí celou cestu :-/ takže jezdí už po směru jízdy,,
@kristynamarty To je skoda. Moje dcera mela taky obdobi, kdy se vztekala, ale neustoupila jsem, protoze mi slo o bezpecnejsi jizdu. Ona sedela v posmeru jednou v aute tchana (bez meho vedomi) a to uz si nepamatuje.
@kristynamarty jestli to bylo ve vajicku tak to mohlo byt i tím ze neviděl ven?
nad joie přemýšlíme taky, jakou jste teda koupila a jste spokojená?
A kterou sedacku Cybex?
Pro 2,5letou, ktera meri 90 cm a vazi 11 kg mame Klippan Triofix. Jezdi v protismeru, pripoutana petibodym pasem.