Holky nemam návod a na netu jsem to nenašla. Za boha nemůžu přijít jak mam vytáhnout novor. vlozku. Jde sundat jen potah a polystyren tam zůstává. Dekuji
Uz to mam 😀
A jak? A kdy ji vyndavas? Mam uplne stejnou sutosedacku a premyslim nad tim samym...
Myslela jsem, že to mam. Našla jsem to v návodu, ale nejde to 😖 ještě se na to podívá muž. Když na to přijdeme, napisu 🙂
Jinak malá ma mesic a půl, ale v kombineze a fusaku se tam nevejde.
Ahoj holky řešíme to samé synovi je už 10 měsíců a je mu ve vajíčku těsno.
není to tak že u tohoto typu nelze vložka vyndat?diky
Ahoj, ja myslim, ze se nevyndava. Nahore je takove plastove ocko a tim se se da sedacka vytahnout nahoru, zvetsi se tak misto k sezeni. Mam aton q platinum a v ni 14mesicni dite, je normalni, ze nozicky trochu couhaji,🙂) pokud mate kombinezu, nezapomente prodlouzit pasy. A jinak sedacka sama o sobe hodne hreje, tak opatrne s oblekanim a topenim...
@cherrinka87 myslim, ze malou moc strojis. Davej bud kombinezu nebo fusak. Taky by se ti spatne sedelo v aute v kombineze a spacaku.. v aute treba pritop nebo ji prehod tenkou dekou nozicky, ale uvidis, ze si brzy sedacku vyhreje.
Já si taky myslím, že to vyndat nejde, jen potáhnout opěrku hlavičky, syn jezdil v atonu do roka a ok. Je teda fakt, že jsem ho tam nikdy necpala v kombineze a fusaku
No to byl takový tenký fusak teplakovy a kombineza taky teplakova 🙂. Me přijde ze tam jde dat špatně hlava. Vytahnute to mam i pasy. Ale ta hlava se mi tam špatně dává.
Jinak malá ma mesic a půl 😀nedovedu si představit dat ji tam v roce 😨 .
Holky, opravdu vyndat nelze, už je to myslím 3 typ v řadě. Měla jsme na syna Cybex Aton 3 a už tam se nevyndavala. Je výškově nastavitelná, takže povytahujete jak dítko roste. Syn je čahoun od narození a měli jsme ji do téměř roku a O.K., nožičky samozřejmě vyčuhují poměrně brzo. Opěrka hlavičku krásně drží, je to opravdu bezpečná sedačka. Jinak nikdy jsem do sedačky nedávala malému kombinézu, měl max flessový overal, v zimě jsem měla v sedačce flessový fusak z Lidlu. Na přenesení do, z auta jsem pak v zimě jen zachumlula do deky nebo šel rovnou do fusaku v kočárku, když jsme vyrážely dál s kočárkem😉.
Nejde vytahnout. Mame cybex aton q a mala se tam v pul roce nevlezla, tak jsme kupovali cybex sironu. Je to holt dan za bezpecnost
Tady pisou odnimatelna vlozka: http://cybex-online.com/cz/carseats/aton5.html
Ja to teda jeste nezkousela, ale to bych se sla klidne ptat do obchodu kde jsem to koupila...
Budu ji tedy méně oblékat a zakrývat dekou. Snad sem nevyhodila 3500,- z okna jen na 2 měsíce 😈
@cherrinka87 mam cybex aton q platinum a malej ma 80 cm a vejde se dobre. Je teda fakt, ze kdyz jsme odchazeli v prosinci z porodnice, chtela jsem mu dat kombinezu a jeste fusak a neslo to zapnout. Na podzim a jaro se mi osvedcil sofshellovy fusak - zavinovacka od emitexu. V zime jsem davala jen hunatou kombinezku. A kdyz byly ty silene mrazy a auto se zahralo za dyl, hodila jsem pres nej jeste deku.
Holky nemáte pod čalouněním vyndávací polystaren? U aton basic a aton 4 gold edicion je. Musíte šáhnout doprostřed sedačky, odkrýt čalounění a jestli tam nahmatáte polystyren ve tvaru obdelníku, tak to je novorozenecká vložka a vyndává se po 3měsíci. Zkuste, třeba to tam máte taky.
@evculinda malej ma 80cm a 12 kg a jeste by se v poho vesel. Jen si uz seda a chce mit rozhled, tak sel do pultikovky od cybexu 🙂
Nedá se to vyndat. Dcera jezdila do 15 měsíců.
@margaritta1987 myslím ze jsem něco takového viděla. Zítra to prozkoumam. Díky 🙂
@cherrinka87 takhle to vypadá
@margaritta1987 jak se to tedy vyndává?
@pmedilkova psala jsem, ze pokud to u svojeho typu paní má, tak se to vydává. U aton basic a aton 4gold totp je
@cherrinka87 ja jsem si říkala, že když to je v zakladní i v novější sedačce, tak to tam bude taky 🙂
PS: nedávejte prtě v kombinéze ani huňaté bundě do autosedačky. Nedoporučuje se to z důvodu bezpečnosti, při nárazu by díky tomu, že pásy nejsou kvůli bundě tak utáhlé se mimčo mohlo vyvléknout. Nejlepší je na to zavinovačka do autosedačky (my měli obyčejnou od Emitexu a byla super) a v zimě jezdil ve flisovém overealu nebo jsem péřovou kombinézu stáhla ke kolenům a zabalila do té zavinovačky a přehodila ještě dekou.
@cherrinka87 moc děkuji za radu, rvali jsme tam maleho porad s tim.
Ani v návodu na netu jsem to nenašla.