Ahojky, uvažuji o koupi autosedačky Chicco Key 1 s isofixem? Máte s ní někdo zkušenost? Vzhledem k ceně ( 5,000,-) bych ráda nejdřív znala, jaká je v praxi. Díky
ahoj, nemáme sice přesně tento typ, ale chicco ano, kupovali jsme novou před rokem a kousek - a materiál, z kterého je potah je nic moc, předpokládám, že jsou ty potahy stejné..prostě se po cca 10ti měsících !!!! používání ošoupal, kolem nožiček zcuckovatěl, špiní se to, i trochu přes léto bledne....věc za x tisíc jsem měla představu, že vydrží déle...jezdíme sice často, ale vypadá ted ta sedačka jako po pěti dětech, peru, ale prostě nic moc....jinak polohování a ost. funkce ok, jsem spokojená, vyhovuje nám, jen vzhled pokulhává 😝 😝 😝 😝
my mame chico key 1 -bez izofixu. koupili sme ji novou, kdyz byla v akci za 3000. sme spokojeni, jedina vytka, ze se spatne zapina, je potreba cvik a klidne ditko 😅
Ahoj, máme také chico key 1 - bez izofixu. Jak píše berenika39, u nožiček je látka zcuckovatělá, silonový potah je děs a běs a špatně se zapíná. Dcera se v ní strašně potí a už je jí téměř malá a to jsou jí dva roky a čtyři měsíce. Na druhou stranu, je polohovatelná. Včera jsem dala vyprat potah a je zase krásně čistá.
Chicco má všeobecně špatné crash testy, mohu doporučit jen Römer, Maxi cosi, Concord. Nejlépe uděláte, když si prověříte poslední crash testy autosedaček, ale na Chicco v tomto směru bych zapomněla!! 😎
já mám chicco, ale když to tak čtu, tak jsem z toho nešťastná. CHtěla jsem koupit ještě teď maxi cosi, ale náš malej se tam už skoro nevlezl ☹ Tak teď už to asi řešit nebudu, protože ty sedačky jsou fakt dost malý, ale neměla jsem si číst, že chicco má nejhorší testy. Jsem dost na tohle bojácná a trápí mě to. ach jo. jinak máme syntetis-nevím jak se to píše
Zdravim,....ano - máme s ní zkušenost. Jsme velice spokojeni. Je pohodlná, protože je polohovatelná (jak zadní část, tak i opěrka hlavy se dá nastavit). Je dost vypolstrovaná, tak že by neměl být problém, že by tam dítěti nebylo příjemně. Je tam jako v bavlnce. Je bezpečná a cena je, na dnešní dobu, průměrná. Bohužel....s tím nic nenaděláme. Dá se koupit použítá levněji, ale člověk musí mít jistotu, že nebyla bouraná!