Ahojte maminky, zajímaly by mě vaše názory a zkušenosti s autosedačkami z Tesca nebo jiných supermarketů? Jsou spolehlivé nebo raději připlatit a koupit dražší?
Raději bych tedy připlatila, jedno jsme ze zvědavosti s manželem měli v ruce v Tescu a dost hrůza.
Mame a zatim teda fajn,je fakt,ze autem jezdime minimalne.
Nejlepší by byla jiná značka, ale pokud bych měla říct zda tesco nebo nic, tak radši nějaká, než žádná.....
To vídám u nás u školky, 50% rodičů jezdí bez sedaček (a ne vždy, to jsou nemajetní )
Rozhodne bych nikdy autosedacku nekoupila v supermarketu. ☹️
Ja bych si teda asi taky priplatila. On i ten kdo ji ma ti neřekne na nic nic spatnyho, dokud se nevybouraji. Od toho jsem crash testy. Takze muze vypadat suprove všechno a ve vysledku katastrofa. I celkem vehlasna znacka muze mit problem viz recaro v poslednich dvou letech
http://ekonomika.idnes.cz/test-crastest-autosed...
Takze bych si prosla crash testy a pak vybrala podle toho. Na tomhle bych zrovna nesetrila
@lucykal tady právě dost, a to rodiče k nám (na vesnici) vozí děti z města..... a co sem koukala, tak dost "bohatších" (dražší auto ) nemá sedačky žádný a nebo uplně odrbaný starý.....
My máme školku 5min chůze od domu, když už jedem autem holky se poutají automaticky......a to dýl trvá to poutání než dojezd ke školce 😎
Dobry den, urcite kvalitnejsi. Kdysi jsem cetla testy autosedacek a i kdyz nedojde k nehode a vypadaji sedacky spolehlive, jak pise junkka, jsou vyrobene z plastu a latek, ktere maji vysoky obsah skodlivin-ftalaty apod. Muzete napr. koupit znackovou sedacku po jednom diteti, nebouranou, na bazaru, pokud je nova moc draha. Katka
Stačí se podívat na výsledky Crash testů, ty laciné sedačka plní pouze tu funkci, že pokud vás zastaví policie, máte splněno- dítě je v autosedačce
Ale pokud by opravdu došlo k nějakému karambolu, dítě to neochrání a někdy dokonce i hůř, může dítěti více ublížit....mám dvě děti a vajíčko name Jané strata PC cca 4000, následně sedačka 9-18 kg Romer kin plus, PC cca 5000 a pak 15-36 kg Romer Kid fix, PC cca 4500 a ve druhém autě manžel vozí maxi cosi rodí (tu máme z druhé ruky za 800 a jen proto že občas musí malou vyzvednout ze školky, když jede z práce) ani jednou jsem nepřemýšlel a jak na této věci ušetřit a to nejsme z těch co by mohli kolem sebe házet peníze vidlema.....
V životě bych nekoupila sedacku z Tesca a vubec z žádného jiného supermarketu.
Podívejte se na d-Test. v Tescu bych autosedačku fakt nekoupila. Pokud nad ní uvažujete, běžte si ji prohlídnout a pak se dojděte podívat na sedačky do nějakého spešl obchodu (př. Britax, Cybex, Cam,..). Myslím, že by jste se taky rozmyslela.
Děkuji maminkam za názory. My si právě bereme Roemerku, ale k rodičům v de potřeba ještě jedna na občasné ježdění, tak mě zajímalo, jestli má někdo zkušenost, zda je to opravdu nic moc nebo zda to "překvapí"
@janabrozova za ty penize, co vas bude stat sedacka z marketu, se da i tu na bazarku koupit kvalitni "znackova". My autem jezdime malo a sedajdu jsme koupili Maxi-cosi lonsky model, po jednom detatku za 1500,- 😉
@janabrozova no tak babičce bych koupila z druhé ruky ale kvalitní
Ahojky,já jsem určitě pro dražší a bezpečnější autosedacky.. za mě maxi cosi a romer 😉