Nikde jsem nenasla crashtesty Casualplay Beat fix, nevite kde je najit?? A mate zkusenosti s ostatnimi sedackami?? Poradte prosim 🙂
☹
Ahoj, my jsme včera byli v obchodě zkoušet Romerku King - a jak se tak dívám na obrázky, přijde mi skoro stejná, kromě toho že je bez "jejich isofixu" - kolekce 2010 má hrozně úzkou opěrku hlavy - naší Elis je teprv 7 měsíců a ty "ušanky" mela jen pár cm od hlavy, takže třeba za rok tipuji že by to byl problém. Nová kolekce by to už měla mít vyřešené a širší, takže budeme kupovat tu. Celkově Romer mi v obchodě přišel oproti maxi cosi vymakanější a působil víc kompaktně a bezpečně. Maxi cosi zase byla na první pohled prostornější, ale mě se právě víc líbilo, že je v Romeru dítě víc fixované......nicméně polohování ani u jedné nic moc 😒 , ale to mi bylo vysvětleno, že je kvůli bezpečnosti.......
no me prave u Romeru vadi ty obrovske polstare u hlavicky, nas Eli se porad snazil hlavu bvyklanet aby videl...
Máme Romer 2010, opěrky mu nevadí, ale rozhodně je dobré sedačku vyzkoušet a nechat ho tam chvíli posedět.
máme romer 2010 s isofixem a hlavové opěrky jsou super, u jiných autosedaček mi vadilo,že tam ta hlavička jen tak bloncá,takhle když malá usne,tak jí nikam nepadá 😉
@indiankat Škoda, že jste neviděli Maxi Cosi Pearl naživo, zajímalo by mě právě, jestli je opravdu stejná jako Tobi. My máme Romer Safefix Plus - stejná jako King Plus 2010, ale s isofixem a s nohou, ale právě ta opěrka hlavy je hrozná, je hrozně úzká a hluboká, malý tam nechce vůbec mít strčenou hlavu, tak hledáme jinou sedačku.
@indiankat Právě oni tu opěrku u toho King Plus 2011 předělali a udělali jí stejnou jako v Tobi, protože si myslím, že právě kvůli té opěrce si hodně lidí radši koupilo Tobi. Jenže u Safefix Plus 2011 nechali tu opěrku stejnou! A manžel nedovolí koupit neisofixovou sedačku, když teď máme isofixovou ještě s nohou. Proto pro nás je variant místo Romer Safefix Plus koupit Maxi Cosi Pearl.
my do ni jdem taky, uz jsem se rozhodla 🙂
nemame nic, premyslim, nad zlatou, fialovou nebo cervenou 🙂 a Ty?
@petrasafr jeee zapomela jsem dat odkaz, tady maji bezkonkurencni ceny - http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=236...
Tak to je teda super cena! Když si dáš samotnou sedačku varianta 2001 tak mně se líbí Brown Earth a Lapis Blue. Ale za tuhle cenu bych tu červenou vzala klidně!
Variantu 2011 jsem chtěla napsat 😀 Na to m Malvíkovi kdybys to kupovala, tak dohromady skoro 9500 kč.
Je to kolekce 2010, tak to dali do akce, aby vyprodali sklad.
videl jste nekdo nazivo PEARL??? mate s ni nekdo zkusenost??
holky, poradte, nemate nektera zkusenosti? ☹