Ahoj, přemýšlím nad nákupem nové auto sedačky a nemůžu se rozhodnout mezi Cybex sirona m i-size a Concord reverso plus. Máte někdo zkušenosti? A můžete se podělit o své názory na tyto sedačky?
@verense tenhle Cybex je už bez pultu je to novější model...ano Concord je pouze v proti směru,ale u Cybex vaham nad tím že když je něco 2v1 nikdy to není 100% a nebyl v crashtestech
Je to novinka, také jsem pátrala a nikoho s i-size nenašla. Našla jsem ale toto facebook.com/cybex.online/photos/a.112322978877395.17271.112313128878380/958097654299919/?type=3&theater takže jdeme do ní a budeme doufat, že i u ADAC testu bude super. Stará Sirona vycházela super a tahle je v podstatě stejná. Pokud na něco narazíte, tak dejte vědět😉
Cybex bych nevolila kvůli tomu pultíku, který se pak dává staršímu dítěti, když je sedačka po směru jízdy. Byli jsme obdobnou autosedačku vyzkoušet (Cybex Pallas m-fix) a prcek v tom byl hrozně utemovanej, měl tam málo místa a myslím, že by mu pak pod tím pultíkem bylo i dost horko. U toho Concordu by mi asi zase vadilo, že jde jen proti směru jízdy (nebo se pletu?), pro větší dítko to bude nepohodlné na nohy. My máme vybranou Römer Safefix plus, ale ta je až od 9 kg, do té doby máme půjčené klasické vajíčko. Máte-li možnost, tak si zajděte autosedačky někam omrknout a případně ozkoušet, je to k nezaplacení. Nás to rozhodně uchránilo od špatného výběru. 😎