Autosedačka značky Graco. Máte někdo?

veroniquecz
16. srp 2022

Máte prosím někdo? Nemohu na tuto značku najít žádné recenze 🤔

ee.liska
16. srp 2022

Tato značka není dobrou volbou

slunea
16. srp 2022

Graco je u nás na trhu relativně čerstvě, proto asi není moc recenzí. Špatná by být neměla. Graco Extend je prý "nejlevnější kvalitní protisměrka". Hlavně, aby sedačka umožňovala vozit pořád proti směru, pokud se bavíme o sedačce pro 1,5ročního prcka.

fyii
17. srp 2022

@veroniquecz Graco je velmi znama americka znacka a vubec neni spatna jak nekdo pise, hold neznalost... pravdou je, ze u nas neni rozsirena tato znacka. Ja ji mela jako vejce i s izofix zakladnou a k ni cestovni kocarek a oboji bylo super. Je to dany, ale tim, ze my stridave zijeme v ČR a USA .

bara88
17. srp 2022

@ee.liska já víš že není dobrá?levná není tak si myslím že úplně špatná být nemůže

michaela666
17. srp 2022

Značku Graco hodně doporučují i kvalifikovaní prodejci. Pokud máš hodně omezený rozpočet, tak bezpečnou sedačku kupovat právě od nich. Měla by to být levnější varianta Joie. Konkrétně se můžeš zeptat na fb Autosedačky - bezpečí pro děti. 🙂

pinkninja
17. srp 2022

@veroniquecz Asi zalezi na konkrétním typu a stari. Graco neni v ČR prilis známa znacka. Jedna se o americky low-end. Před pár lety byly autosedačky na konečných příčkách hodnocení ADAC. Nyni (i podle designu) zrejme spolupracuji s Joie a pak by to nemela byt spatna volba👍🏻

klokanka31
17. srp 2022

@veroniquecz My máme Graco Slimfit 2020 Chilli a jsme spokojení...

veroniquecz
autor
17. srp 2022

@ee.liska proč?

veroniquecz
autor
17. srp 2022

@slunea líbí se mi otočná graco. Vybírám mezi ní a Joie 🤔

veroniquecz
autor
17. srp 2022

@fyii díky. A měla jsi ji i jako pokračovací?

veroniquecz
autor
17. srp 2022

@michaela666

@pinkninja
Vybírám mezi joie a graco.

veroniquecz
autor
17. srp 2022

@klokanka31 díky, ale za mě moc veliké rozpětí. Chci protisměr max do 25 kilo. Malá je hodně drobná. Ale dekuju za zkušenost.

michaela666
17. srp 2022

@veroniquecz Já nedám dopustit na Joie, mám od nich kočárek i pokračovací sedačku ( Steadi) a jsem maximálně spokojená. Ale určitě bych se Graco nebála, jak říkám ve skupině ji doporučují celkem často přímo správci. Takže bych jí klidně vzala. Rozhodující je kolik do ní chceš investovat.

veroniquecz
autor
17. srp 2022

@michaela666 asi ji pojedeme vyzkoušet. Malá je drobek, ještě má místo v 18 měsících ve vajíčku, tak aby seděla. Děkuji 👍

michaela666
17. srp 2022

@veroniquecz Nejlepší rozhodnutí, co bude víc sedět holčičce. Moje dcerka by taky ve vajíčku ještě vydržela ( a klidně bych jí tam nechala dál), ale vraceli jsme ho švagrové.

pinkninja
17. srp 2022

@veroniquecz Pokud myslite tuto otočnou, tak myslím, ze Joie ma zcela jiste lepsi hodnocení a vzala bych tu. Joie.
2,8 už neni moc dobrý výsledek.

veroniquecz
autor
17. srp 2022

@pinkninja kde jsi zjistila ty adac testy prosím?

veroniquecz
autor
17. srp 2022

@veroniquecz už jsem to našla 🙂 a graco a joie spin mají uplně stejné hodnocení 🙈

pinkninja
17. srp 2022

@veroniquecz Aha! O Spin jsem se nezajimala nikdy. Jen jsem žila v představě… 🫣Tak to já bych se mrkla jeste o sedacku dal…🥴

veroniquecz
autor
17. srp 2022

@michaela666 taky u nás půjde vajíčko miminku 🤗

veroniquecz
autor
17. srp 2022

@pinkninja jenže jakou 🤷🏻‍♀️

pinkninja
17. srp 2022

@veroniquecz Vyber autosedacky je o Vašem přístupu a mnoha proměnných. Auto, rozpočet, konstituce ditete, posmer x protismer, otočná? Variant je velmi mnoho…👌🏻

veroniquecz
autor
17. srp 2022

@pinkninja no to jsem přesně udělala a vyšly mi graco turn to me, joie spin, joie steadi 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

pinkninja
17. srp 2022

@veroniquecz Mozna se spatne divam (Joie jsem nikdy nemela v hledáčku), ale u Joie i-Spin 360 jsem Nasla hodnocení 1,8, což je podstatný rozdíl. Netvrdím, ze hodnocení ADAC je samospasne, ale… No, rozhodnuti je stejne na Vás👍🏻

garfa4
17. srp 2022

@veroniquecz omlouvam se, vím, že neodpovídam přesně na otázku, ale mám z tvého výběru tu Joie i-spin 360. Dcerka je taky drobná, z vajíčka šla v 18 měsících a to jen kvůli tomu, že se mi to už z bezpečnostního hlediska nelíbilo (prostě můj pocit) a ještě ani nechodila. Se sedačkou jsem moc spokojená z několika hledisek.

slunea
17. srp 2022

@pinkninja za bezpečnost 2,3. Ale jsou samozřejmě i lepší sedačky.
https://www-adac-de.translate.goog/rund-ums-fah...

pinkninja
17. srp 2022

@slunea Díky za opravu.

veroniquecz
autor
17. srp 2022

@pinkninja já píši spin, ne i spin.
A jakou máš ty?

veroniquecz
autor
17. srp 2022

@garfa4 díky za zkušenost 👍

jolana24
17. srp 2022

Graco je dobrá volba. Je to o něco horší ,,verze” Joie i-spin 360 a vyrovná i sklon šikmých sedadel.