Ahoj holky, jsem bezradna. Shanim autosedacku na miminko, ktera ma na bezpecnostnim pase sponu pres hrudnik, diky ktere miminku nepada pas z raminek, nic neklouze a ani si to v pozdejsim veku samo nerozepne. Tahle sedacka se mi osvedcila v USA, ale bohuzel tady nejsou k sehnani. :( Nemate nekdo tip, kde ji sehnat ci odkud objednat? Moc mi na tom zalezi. Vim, ze jsou i spony, ktere se daji na ty nase pripnout, ale to neni ono a navic nektere tam zas maji to polstrovani pres pas delsi a spona by se nevesla. Dekuji za tipy!
@zelenaesmolda miminko teprve cekame, takze pasy zatim nepadaji, ale co jsem procitala diskuze o autosedackach, tak snad 90% lidi si na toto stezovalo. Rada bych tomu predesla, je to dost prakticka vec. Moc dekuji za jmeno pana, zkusim mu napsat.
@petla29
pokud sedacku jeste nemate tak FB skupina Deti proti smeru,poradi vam tam s vyberem sedacky,pan Realny Radek je v ni taky,co ctu jeho prispevky tak jsou to velice dobre rady,vyzna se.
@zelenaesmolda jeee, tisickrat dekuji, uz se pridavam!❤️
@petla29
nz,ta skupina je opravdu dobra,narozdil od ruznych bazarovych skupinek se tam resi opravdu bezpeci sedacek 🙂
Myslím, že pásy většinou nesedí pokud je dítě v sedačce příliš oblečené, nejdou potom správně dotáhnout a když se prcek zavrtí můžou z ramenou padat.
@kess01
ano,dite by do sedacky nemelo jit v bunde nebo nejakem hrubem svetru.je lepsi ho prikryt 🙂
V životě jsem nezažila, že by pásy z ramen padaly, děti mám hubené, s uzoučkými ramínky, jen je potřeba jim sedačku správně nastavit. Ale jedno naše dítě bylo velmi rozpustilé a umělo si ručičky protáhnout ven a považovalo to za velkou legraci, takže jsem na pásy normálně našila pojistku na patentky.
@zuzkasim
a neznemoznila by ta pojistka pri nehode praci zachranarum?
@zuzkasim
proc jsi smazala odpoved?kdyz tak mi to napis do sz 🙂
@motylcice29 ano. Prave pan Radek mi poradil presne tuto, dle me jako jedina timto disponuje a jeste ma ten senzor dalsich X funkci, takze budeme porizovat tu. Dekuji 🙂
@petla29
jsem rada,ze ti poradil a ze ti moje rada k necemu byla 🙂
Nám se obě děti z pásů taky vyvlékaly, pořídila jsem od Besafe sponu Belt collector držák pásů a je po problému.
@zelenaesmolda Ne, nesmazala, naopak jsem se to snažila několikrát odeslat, ale MK nejel! Psala jsem, že pojistku dospělý snadno rozepne, byly to přišitý kousek popruhu k pásům se 2 pevnějšími patentky, ale dítě je naštěstí nerozeplo. Takže systém podobný těm originálním sponám, spíš trošku jednodušší. Naše poslední dítko bylo šílené na veškeré rozepínání, vyvlékání a vysvlékání, docela jsme si užili, teď už je to vcelku rozumná školačka🙂
@zuzkasim
to zni dobre,mohla bys to treba zkusit prodavat 🙂
jinak me MK blbne uz nekolik dni
@petla29 ja mela presne s takovou sponou sedacku graco na vajicku, potom na vetsi britax 9-18 kg spona nebyla a maly z tech popruhu vzdycky nejak vylez i kdyz to mel utazeny, takze jsem sponu dokupovala a normalne ji tam nasadila a byl klid. Radost z toho teda nemel, ale bezpecnost musi byt. No a ted uz na 18-36kg Britax te nejnovejsi jsme to poresili normalne pasem a do krize ma prikoupen takovy druhy pas, pac z toho taky vylezal😖, proste traged no 🙂
Zkus na FB cloveka se jmenem Realny Radek,je to reditel centra autosedacek,pokud u nas neco takoveho existuje tak o tom bude vedet.Spravne utazene pasy by ale padat diteti nemely,mas je dostatecne dotazene?