Ahoj,koupili jsme autosedacku Romer king II, 9-18 kg. Jsem zklamana z polohovani,prijde mi,ze jde sklopit strasne malicko,asi tak o 10 max 15 stupnu. Mate to taky tak nebo neco delame spatne? Mate srovnani,jestli jdou jine autosedacky sklopit vice? Dekuji moc.
Je to normalni 😉 maji to tak vsechny autosedacky 😉 Polohovane to je proto aby hlavicka ditete se zaklonila, kdyz spinka ( aby jakoby nepadala do predu 😉
Ta sedacka ma svou zakladnu,takze at je sedacka v aute rovne nebo sklopena,tak romer jde polohovat porad stejne. A ten zaklon - nemyslim si,ze by jine sedacky ve stejne kategorii sly sklopit vice. Neni to o tom,aby tam dite bylo skoro jako ve vajicku,ale o to,aby tam byl trochu zaklon,kdyz dite usne,aby mu neprepadavala hlava dopredu 😉 Jinak my jsme meli na prvniho a byla jsem s ni moc spokojena. Meli jsme do kazdeho auta jednu,protoze prendavani nic moc vzhledem k vaze a poutani,ale urcite ji budu pouzivat,az do ni doroste i druhy syn 😉
Dnes jsme take koupily tuto autosedacku, a malou jsme tam hned posadili cestou domu. Je skoda, ze nejde vice naklonit, ale asi to staci, protoze za chvili v ni usnula. Takze za me zatim dobry, uvidime casem.
Rada bych obnovila diskusi. planuju koupit tuto sedacku. Jste spokojeni? kde se da vyhodne koupit? 🙂
Take mame. Jezdime vse ni uz rok. A za nas maximální spokojenost. Maly v ni neni neklidny, vydrzi i dalkove trasy. Prijemna, netlaci, dobre pratelna. Rozhodne doporucuju. Jen pokud jde o nakupnem, doporucuju koupit spise na netu. My ji kupovali v kamennem obchode a hned se divali na netni, kdy vysla i o 800,- levneji.
@nikoulinka Jj, urcite koupim na netu. Dekuji za pozitivni zkušenost 🙂
Tez mame, tez me prekvapilo, ze jde jen malo. V aute mych rodicu maji sedadla uple vodorovne, tam si nedovedu predstavit ho mit v te nejvic sedici poloze, to nemuze byt vubec pohodlny. Nase auto ma sedadla trochu sikmo prijde mi to OK. Manzelova sestra ale treba nemela polohovany autosedacky vubec.