Zdravím. Máme 4 měsíční miminko a babičky nám koupili trojkombinaci, ale vajíčko už začíná být malé. Chtěla bych pořídit pořádnou autosedačku pro miminko co vydrží aspoň do roka. Poradíte?
To mate nějaké obří dítě? Nebo jezdí v sedačce navlečen v kombineze/ bunde? Nicméně sedačky z kombinaci nejsou moc bezpečné, my měli třeba od britaxu, ty jsou fajn. Šle nejlepší je zajít do specializovaného obchodu, vyzkoušet přímo na dítě a hlavně do každého auta pasuje jiná sedačka.
4 mesicnimu miminu nemuze byt autosedacka mala.Kupte poradne vejce,nejvetsi na trhu je asi klippan dinofix.Nicmene urcite se pridej do te skupiny,je opravdu skvela a pan Petrik A Realny Radek vedi o cem mluvi,jsou profesionalove.
Měli jsme Cybex Aton 5, dlouhé děti a bez problémů do roka vydrželo. Přecházeli jsme ve třech měsících, ale to spíše protože, že dítko už chodilo, takže vajíčko už pro něj tolik pohodlné nebylo.
@sigyn
Tri mesicni dite chodilo? 😀
@zelenaesmolda Yay :D *Ve třinácti měsících. Díky za pozornění. 😂
Opravdu veliké a bezpečné vajíčko je klippan dinofix. Náš malý v něm jezdí v pohodě ještě teď - 22 měsíců a 12,5 kg.
@krisstina93 nejezdí v kombinéze, nebojte se 🙂 tyhle sedačky co máme se mi zdají malé, proto se ptám na bezpečnou a tu, která vydržela alespoň do roka. Britax jsem také zvažovala, děkuju, zajdeme se někam podívat.
@kkkt děkuji 😊
Britax je strasne tezka 😇 mela jsem se synem. Ted budu kupovat nunu, kt je 1 z nejlehcich
@sigyn
jsem si rikala ze bud jsi se prepsala nebo tam chybi nejaka informace :D
Syn se do vajíčka 0-11 vesel ještě ve dvou letech, proto je mi divne, ze by se tam nevešlo 4 měsíční. Mate vybranou novorozeneckou vložku?
@kkkt Mě je třeba jedno jak je těžká, nechávám ji v autě na pevno :D nosila sem to akorat v sestinedeli, pak už jenom samotné dítě v ruce :D
Nemas tam jeste tu novorozeneckou vlozku? Tu staci vyytahnout a autosedacka vydrzi mnohem dele.
Doporucuji tuto skupinku na fb 😇