čau holky, mám 8m mimčo, a váží necelých 7kg a má 72cm, tudíž vajíčko je mu malé na délku 😕 těch 9kg při našem tempu odhaduju tak na rok a půl 😅 , co se dá použít za autosedačku? 😕
mata: a cenově?My totiž nemáme auto, takže jezdíme sporadicky, ale ta autosedačka se hodí vždycky, ale nechci do toho investovat majlant 😕 😉
ja za ni dala 6000, ale da se koupit i za 5000...je draha, ale mne se mala nevesla do vajicka uz ve 4.mes...tak jsem chtela neco opravdu kvalitneho...
jj, roemer je dobrej, máme duoplus isofix 😉
hm holky, tak to je moc, kdybych jezdila fakt často, tak bych to do toho dala..ale při naší frekvenci je to fakt moc zbytečný výdaj..ale díky za radu 😉
jsem s ni moc spokojena 😉
hele, siss, a co koupit použitou? pokud jezdíte málo a bude vypadat ok, tak o nic nejde 😉 my kupovali novou, protože fakt jezdíme a jezdíme dálky, ale jinak bych to neřešila 😉
schnek:jj..použitou klidně 😉 mně šlo spíš o to, jestli taková nějaká existuje..všude vidim až od 9kg 😉
siss, my mame Babypoint, od 9-36, taky nejezdim tak casto, abych kupovala nejakou super sedacku..Mia v ni ješzdi tak od roka...
nebo do ní mimina můžou, když 9kg nemaj? 😕
kristi: babypoint máme to vejce 😉
a sedi ti Peta???
kristi: no moc ne teda 😕
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=13624077&tab=0
ja mam tuhle a fakt fajn 🙂
hele, O. nemá pořádně 9kg do teď 😀 spíš jestli ti malej sedí, případně koupit nějakou víc polohovací - BeSafe je taky super, tu si teď kupujeme k nám (a roemer pude k našim do auta) a ta má 4 polohy, tak ho prostě napolohuješ jako byl ve skořápce a hotovo 😉
sisstin, kup si sedacku od 9.měs- duležitý je polštářek za hlavičkou, který se dá posouvat podle toho, jak díte roste... pevne díte drzi v sedacce, i kdyz nema 9kg...jako my...
kristi: to je furt moc 😒 já víc jak 1200fakt nedám, ale počítám, že už snad za chvíli sedět bude, zatim nic neplánujeme..až v září 😉
ale podstatný je, že tam být můžou, i když 9kg nemaj..to jsem právě nevěděla..takže díky 😉 🙂
my koupili polohovací, připadá mi lepší, jezdíme celkem dlouhén cesty a když malá usne, napolohuju ji jak ve vajíčku a hezky spinká 🙂
siss, no ja nevim, jestli je neoc jeste levnejsiho nez tyhle
kristi:zkusim kouknout fakt na nějakou použitou 😕
sisstin tak kup chicco key 1xp..dá se přes net sehnat i za 3300,máme jí a je dobrá.
http://www.detske-potreby.cz/chicco-key-1-auror...
doporučuji též Chicco Key 1, máme ji a maximální spokojenost-jde lehce napolohovat do lehu a má polohovatelnou opěrku hlavičky. Máme dlouhána a na tuhle autosedačku jsme museli přejít opravdu brzy a nebyl problém 😉
jj chicco je správná volba.my máme ten odstín monza,je fakt pěknej.Ale o to nejde,jde o bezpečnost a pohodlí a to je u ní zaručeno a za přijatelnou cenu.
no ja teda nevim, ale roemerka ts plus je taky od 9kg, takze nam strasila asi 5 mesicu v predsini, nez eli dorostla...takze mi neni jasna rada od maty 😅
tlapicka, ja vim, je romer king plus od 9 kg, ale mne mala ve 4. mes vyrostla vajicko a jedina sedacka, ktera ji pevne drzela byla prave tahle, kdzy jsem ji napolohovala do lehu, byla jak velke vajicko... 😉
aha, tlapicko, tak ted jsem zjistila, ze ty pises o jiny sedacce, nez jsem ja na zacatku radila sisstin, ta nase ma polstarek kolem hlavicky...
siss, a jak je mu to krátký? pokud má tý autosedačky nad hlavou alespoň 2 cm a jen mu čouhaj nožky, tak je to v poho...
jinak, existuje ještě multimax, od 0 do 36 kg - nevim, jaký má crash testy, ale vydrží teda nafurt...
kyri-nenašla jsem na ní žádný testy a navíc to polohování fakt na prd,měla jsem v ni malou,i v autě a fakt na prd.
Máme stejný problém, jako Sisstin. Adélce je 8m, 7200g a kolem 70 cm a navíc máme i stejné vajíčko (baby point) 😀 😀 😀 Koupili jsme už novou sedačku (viz album), která má posuvnou hlavovou opěrku, ale nejsme si jistý, jestli jí už začít používat. Tak malou pořád ládujeme do vajíčka 😕
resila jsem stejny problem, odporucam Romer king plus