Ahoj maminky,chtěla bych se zeptat na váš názor ohledně této sedačky https://www.slune-cz.cz/autosedacka-patron-magi...
co si o ni myslíte?Jde mi tedy o sedačku 9-18 kg a nevím zda se dát polohovat.Za vaše názory nebo případné zkušenosti velice děkuji.
Čistě laicky mi připadá podezřele levná a nemá boční ochranu hlavy.
v této váhové kategorii bych rozhodně ještě trvala na polohování 😉
Ja bych se teda u tehle taky dost bala te bocni ochrany - ktera tam neni. My meli na syna Romer king LS 9-18kg, dala se i sklopit (ne uplne do lehu) kdyz spal a byla super 😉
Moc vám děkuji za odpovědi.Sedačkám vůbec nerozumím,proto si nechám ráda poradit.Ta cena je opravdu nízká,přesto mě zajímalo,zda je vůbec vhodná,jak vidím,tak vůbec.Děkuji vám.
Romer king je dobra volba,je polohovatelna vcetne zahlavniku a ma dobre pasy,romer je sice drazsi,ale kvalitni.
@lucajda17 mám pocit, že autosedačky Patron neprošly bezpečnostními testy ADAC, ale nejsem si jistá, kdy to bylo. Já osobně bych do ní určitě nešla. Už od pohledu je fórová.
Právě teď vybírám pro syna, ale v kat. 15 - 36kg a favority jsou dva z TOP3 v testech (Romer, Maxi-Cosi), rozhodnu se o víkendu, když se na ně zajedu podívat. Vyberu užší z nich🙂
Jinak syn měl v té tvé kat. autosedačku Kiddy Phoenixfix Pro II (vítěz testů svého času), budu prodávat, kdybys chtěla.
Dívala jsem se na tu romer,to je úplně něco jiného.Rozhodně bude lepší si připlatit,než se potom chytat za hlavu.Dívala jsem se na bazaru,ale tam je pomalu skoro každá s prasknutým polystyrenem,to asi raději nekupovat a rovnou asi koupit radši novou,že?
@lucajda17 já budu teď prodávat tu výše zmíněnou, kdybys měla zájem. Je bez vad, nebouraná, funkčně bez chyby a fakt skvělá. Kdyby náhodou, tak napiš. Když ne, hodím ji sem do bazaru.
Polystyreny se dají koupit bez problémů nové 😉
@zuzineckah Mockrát děkuju za nabídku,ale nějak se mi víc zamlouvá ta romer,přesto moc děkuji.
@lucajda17 ty polystyreny se dají koupit nové. Ono rády praskají, když se o to někdo opře a nebo když se sedačkou často manipuluje.
Já osobně bych použitou sedačku nekoupila, max od někoho, kdo znáš a věříš mu... Stačí s ní bouchnout, prodělat i malý náraz v autě a už nemusí být ok. Stačí malá mikro trhlinka vevnitř, kterou nemůžeš poznat a v případě větší nehody pak sedačka nemusí plnit svojí funkci. Další věc je, že sedačky mají životnost, ta 9-18kg třeba 4 roky. Též vadí výkyvy teplot, tedy když jí někdo má trvale v autě a není garáž a atd.... Osobně bych neriskovala a koupila novou. V této kategorii je za mne top Romer. Ale to každý vnímáme jinak, co je lepší, zda pultíková nebo pásová....
Mne laickym okem prijde nahore moc otevrena, musi mit problem ochranit hlavicku ditete pri bocnim narazu. Ze stejneho duvodu jsme odlozili podedene vajicko a kupovali jinou sedacku (Romer first class).