ahoj, potřebujeme autosedačku k prarodičům do auta, a tahle by se mi i líbila, i cena je příznivá...
máte ji někdo? zajímaly by mě vaše názory🙂 a ještě jestli je polohovatelná?
moc děkuju
@beruska1989 ahoj tiez ju mame teda obidve ako uvadzas na fotke a jedna je bez tych trakov teda iba na zapasanie pasom auta. A nie su polohovatelne. Za tu cenu celkom ok kedze ich pouzivame prilezitostne. Inac na bezne pouzivanie mame britax..
Já jsem jí teď koupila, právě taky do auta k prarodičům a jsem dost znechucená, jak moc ten potah smrdí...
Kdyby nesmrděla, tak mi právě za tu cenu přišla OK- v testech průměrná, což je určitě mnohem lepší než "no name" z obchoďáku.
Dobrý den maminky,
do naší Wiki knihovničky byl přidán nový článek Autosedačky Nania https://www.modrykonik.cz/autosedacky-nania/.
Budu moc ráda, pokud najdete chviličku a napíšete i Vy své zkušenosti s touto značkou autosedaček. Vaše rady, tipy a informace jistě ocení i ostatní maminky, které se třeba zrovna teď rozhodují, kterou autosedačku pořídit pro své děťátko. Informace a zkušenosti od Vás jim, v jistě nelehkém rozhodování, velice pomůžou.
Předem Vám velice děkuji jak za Váš čas, tak i za to, že pomáháte Wiki knihovničku tvořit a rozšiřovat o cenné zkušenosti.
Krásný první podzimní den,
Denisa.
@tanuki @kvietocek7 @didiana333 ... a další 🙂 .
Zdravim, mam tuto autosedacku uplne novou nikdy nepouzitou. V pripade zajmu me muzete kontaktovat na tel.cisle 728033366.
S pozdravem,
Martin
Ja mám naniu 18-36 kg a tá je polohovatelná.Myslím že táto sa polohovať nedá....