Má prosím někdo zkušenosti s autosedačkami Nania
@pucka08 jestli koukám správně, protismerna je jen do 10kg, to je strašně málo, protisměr je nejbezpečnější, takže co nejdéle mít dítko v protisměru 😉 nevím kolik je dítěti, my máme čistě protismernou do 25kg, hodně záleží na autě a na dítku, takže určitě někam do specializované prodejny vyzkoušet 😉 můžete se podívat i na fb do skupiny Děti v protisměru, kde mají mnoho zkušeností 😊
Tak za nás protisměr do 25kg.. Máme axkid minikid. Určitě bych koukala na sedačky s Plus testem.
@leniczka23 děkuji jen mě to zajímalo
já mám pro syna nanii 🙂 a další bude taky nanie, jsou prostorné, široké a mláděti se v ní dobře sedí. Od roku asi 2015 měnili konstrukci, už nejsou rozložitelné na podsedák a dle testů dopadají slušně. Jen neber jednu řadu (už nevím jakou), ta je na prd a právě se dala rozdělat na podsedák a při testech to vylítávalo na dva kusy, ony je stahovali z prodeje, ale ještě jsem je někde viděla v prodeji.
a kde jste je viděla v prodeji prosím, já jsem teď odkázaná jenom na internet a nevím, kde nakupovat, našla jsem ji akorát na webu dětský růžek, máte s ním někdo zkušenost?
@zatecka0 zkuste kontaktovat pracovníky z obchodu centrum autosedaček - je to specializovaný obchod, který je zaměřený čistě na autosedačky. Poradí a mají teď velke slevy na kvalitní autosedačky.
@pucka08 Jako byvaly prodejce autosedacek rikam boze jen to ne.. Je to sunt suntu, bezpecnost zadna, testy hruza..jdi do overene znacky Britax Romer, Cybex..