Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli nevíte kde sehnat stříšku na autosedačku mommy active baby. Psala jsem na jeden e-shop, ale se značkou nespolupracují, tudíž nemohou sehnat. Napadlo mě obrátit se sem, jestli tu třeba není nějaká maminka, která ví, kde by se dala stříška sehnat .
@michaela666 nezlobím, nakonec jsem zjistila, že paní ji jen zapomněla přibalit 🙈 ono nakonec tím autem pojedeme max. 1x do týdne. Já řidičák nemám a manžel je od pondělí do pátku mimo, takže max na nákup o víkendu.
@kattry Chápu , ale když si vezmeš, že ve vajíčku bude dítě klidně rok a půl nebo déle, tak už se vyplatí investovat do pořádného.
Většina z trojkombinace má opravdu nekvalitní měkké plasty a minimální vložky. Mnohé už se ani nesmí prodávat, protože nesplňují novou normu. Z druhé ruky ani nevíš jestli už není po životnosti.
Já vozila ve vajíčku z trojkombinace po dvou dětech, takže mělo být už dávno na vrakáči. Nenapadlo mě, že když jsme ho dostali společně s kočárkem od švagrové, která je na bezpečnost dost úzkoprsá mohl by to být šunt. Díky bohu, že jsme neměli nehodu. V opačném případě by nemělo žádný ochranný efekt a mohlo být neštěstí.
Neber to jako rýpání, jako prvorodičku bez řidičáku mě to vůbec nenapadlo zkoumat a řešit. Prozření a co by kdyby bylo dost šokující.
Kdyby tě to třeba víc zajímalo, tak určitě na netu najdeš informace. 🙂
Asi bych spíš hledala nové vajíčko než se trápit se stříškou, kterou vám tak maximálně ušije nějaká švadlena.
Kdyby mě někdo před 3 lety upozornil na to, že sedačky z trojkombinace jsou většinou nekvalitní, ušetřila bych si hromadu trápení. Tak snad se nebudete za tu poznámku zlobit.