Autosedačka Mommy active baby. Kde sehnat stříšku?

kattry
6. čer 2024

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli nevíte kde sehnat stříšku na autosedačku mommy active baby. Psala jsem na jeden e-shop, ale se značkou nespolupracují, tudíž nemohou sehnat. Napadlo mě obrátit se sem, jestli tu třeba není nějaká maminka, která ví, kde by se dala stříška sehnat .

michaela666
6. čer 2024

Asi bych spíš hledala nové vajíčko než se trápit se stříškou, kterou vám tak maximálně ušije nějaká švadlena.
Kdyby mě někdo před 3 lety upozornil na to, že sedačky z trojkombinace jsou většinou nekvalitní, ušetřila bych si hromadu trápení. Tak snad se nebudete za tu poznámku zlobit.

kattry
autor
6. čer 2024

@michaela666 nezlobím, nakonec jsem zjistila, že paní ji jen zapomněla přibalit 🙈 ono nakonec tím autem pojedeme max. 1x do týdne. Já řidičák nemám a manžel je od pondělí do pátku mimo, takže max na nákup o víkendu.

michaela666
7. čer 2024

@kattry Chápu , ale když si vezmeš, že ve vajíčku bude dítě klidně rok a půl nebo déle, tak už se vyplatí investovat do pořádného.
Většina z trojkombinace má opravdu nekvalitní měkké plasty a minimální vložky. Mnohé už se ani nesmí prodávat, protože nesplňují novou normu. Z druhé ruky ani nevíš jestli už není po životnosti.

Já vozila ve vajíčku z trojkombinace po dvou dětech, takže mělo být už dávno na vrakáči. Nenapadlo mě, že když jsme ho dostali společně s kočárkem od švagrové, která je na bezpečnost dost úzkoprsá mohl by to být šunt. Díky bohu, že jsme neměli nehodu. V opačném případě by nemělo žádný ochranný efekt a mohlo být neštěstí.
Neber to jako rýpání, jako prvorodičku bez řidičáku mě to vůbec nenapadlo zkoumat a řešit. Prozření a co by kdyby bylo dost šokující.
Kdyby tě to třeba víc zajímalo, tak určitě na netu najdeš informace. 🙂