Ahoj,
vybíráme autosedačku pro 3 měsíčního prcka, protože běžné vajíčko nám připadá málo bezpečné. Kterou z těchto tří nebo jinou vybrat? Limit máme do 8 tisíc. S izofixem bez izofixu, je nám to celkem jedno.
Děkuji za rady.
My mame Opal, puvodne jsme chteli BeSafe,ale nevesla se do auta,nemame isofix. Se sedackou jsme spokojeni, dcera je v ni asi od 8.mesice,je to baculaty mimco a ve vajicku byla jak sardinka. Vozime porad protismeru, kvuli tomu jsme ji kupovali. Je pohodlna, super nastavovani sirky. Jedine co ted neni pohodlne,ze ji do ni musim davat pres pas,ale je to jen docasne,nez bude sedet po smeru,pak uz to bude uplne super. Jinak tedy na uplny prtata se mi zda bezpecnejsi vajicko,ale je to jen muj laicky nazor 😉
Máme opal a je super. Jsme spokojený a i malá v ní je ráda.. Bohužel kvůli pásu jsme ji už dali po směru... Do protisměru ten pas nevyšel o pár centimetrů... To mě naštvalo, ale i tak je fakt super a neměnila bych..holt máme krátký pásy. Raděj to vyzkoušet..velikost a i ty pásy,už u vajíčka to bylo tiptop
Pokud si dobře pamatuji, tak podle testů je nejbezpečnější pokud je autosedačka proti směru jízdy, a čím déle dítě v takové autosedačce jezdí tím lépe. Taky je lepší kupovat spíš autosedačky s menším váhovým rozptylem, autosedačka, ve které může jezdit novorozenec i 4leté dítě ve mně nebudí moc důvěry.