Ahoj maminky. Pomalu uvažujeme o autosedačce, která vystřídá vajíčko a jako favorita máme sedačky od Maxi Cosi. Jak jste s nimi spokojené vy? Jaký máte model? Nebo jakou jinou by jste doporučily? Díky všem za rady a zkušenosti.
Kupovali jsme Maxi Cosi Tobi, bez isofixu, páč naši ho v autě nemají, tak aby ho taky mohli někam vyvézt. Spokojenost, polohovala se dobře, doporučuju k ní dokoupit letní potah, je froté, snadno ho vypereš a je moc příjemnej 😉
Máme MC Pearl s FamilyFixem (isofix) a spokojenost maximální. Dá se polohovat, při usazování a vysazování malé nikde nepřekáží pásy (nějaký spešl systém), nastavitelná opěrka hlavy... a malá je v ní spokojená. Od ADAC výborné hodnocení. Jen je tedy poněkud dražší vlivem toho FamilyFixu.
My MC nemame... ale doporucuji pred koupi vyzkouset ve vasem voze. Kamaradka totiz taky chtela MC (Tobi) a do jejich auta ho nejak nemohli dosta, ze je ta sedacka ponekud vyssi... ze jako pak by se jim tam i spatne posazoval prcek nebo co... proste predem vyzkouset 🙂
Máme Maxi Cosi Tobi a jsem spokojená. Jela jsem ho koupit s autem, abych věděla, že ho tam dám. Problém u rodičů v jejich. Mají Seata a vzadu jsou poměrně krátký pásy, tak bývá horor ji tam nandat. Jinak je nasazená i vyndaná rychle. Když ji vytáhnu a máme ji doma, tak v ní malej strašně rád sedá jako v křesílku a už se i sám zapne. Odepnout to naštěstí nezvládá 🙂 .
Máme Maxi Cosi Tobi a max. spokojenost. 🙂 Líbí se mi např. to, že je ukazatel zapnutí pásu - pokud je dobře dotažené ukazuje zelenou 🙂 Během chvilky nandaná/vyndaná do/z auta. Objednávala jsem z netu, vůbec mě nenapadlo, že by se nám do auta nevešla 😀 Prostě jsem si ji vybrala a byla to láska na první pohled 😀 😀 😀 http://www.babymania.cz/maxi-cosi-autosedacka-t...
Take mame Maxi Cosi Tobi, model 2011,velikanska spokojenost,vse jiz napsaly maminky prede mnou,takze se pod to podepisuji,jednoznacne doporucuji.
Máme Maxi Cosi Priori a zatím jsem spokojená. Jde pěkně polohovat, díky bočnicím si při spaní malá má kam položit hlavu. Jednoduchá instalace i úprava pásů, když děcko povyroste.
Můžu se zeptat na zkušenosti s Tobi? Docela nám zlobí polohování (máme teprve od září) a pásy při vyndavání dítěte z autosedačky nejsou povolit - vytáhnout v úrovni ramen...což by měla být výhoda této autosedačky... Polohování jde ztuha a poslední poloha nejde zablokovat. Asi je hodně utažená sedačka v autě...tak nevím. Ze zadu autosedačky jsme našli jen jednu pružinku sloužící k polohování, ze servisu nám psali, že tam má bý jen jedna pružinka, ale otvory tam jsou na dvě...nemáte s tím někdo zkušenost?
Ahoj holky, máme vajíčko Maxi Cosi a přemýšlíme o Maxi Cosi Pearl, máme izofix a prý se to nedá ovázat pásem, je to bezpečné? Díky za názory. 🙂
Maxi Cosi Priorifix, super spokojenost. Dobra polohovatelnost, praci potah, .. Ale s isofixem uz se myslim nedela...:-/