Autosedačka. Máte tip na kvalitní v protisměru?

klokanka31
28. led 2021

Brzo budeme muset pro malou koupit pořádnou autosedačku. Z vajíčka jaksi vyrostla. Máte nějaké typy na kvalitní? Cena nerozhoduje. Upřednostňuju sedačku v protijízdě, prý to je lepší kvůli bezpečnosti.

sayast
28. led 2021

Měla jsem v topu joie i spin 360. Nakonec jsme teda vzali joie stages Isofix. Včera premiéra a veliká spokojenost

martiniquest
28. led 2021

Doporučuji se poradit ve zdejsi poradne. Pan ma velky prehled

makovice88
28. led 2021

My mame Axkid Minikid a je skvela. Byli jsme primo vyzkouset v Centru autosedacek v Praze-Cestlicich, abychom meli jistotu, ze se nam vejde do auta (a ze i sklon sedacek bude v pohode). Doporucuji opravdu vyzkouset. Tam i poradi, popripade nasmeruji.

badyr
28. led 2021

@klokanka31 máme britax römer dualfix m i-size a jsme spokojení. Syn 3 roky a stále jezdí v protisměru, výborné polohování, jako bonus otočná.

klokanka31
autor
28. led 2021

@badyr Ta vypadá dobře díky za tip 🙂

kupcatko
28. led 2021

Mame be safe modular, jde do protismeru i po smeru, dobre polohovatelna.

lennus
28. led 2021

@klokanka31 Koupili jsme tuto, dcera bude mít tři roky a stále v ní je a jsme spokojení. Řešila jsem to hodně, radila se a samozřejmě i cena hrála roli. U staršího jsme ještě o pokračovacích protisměrných nevěděli. Jde i do protisměru, ale zatím nespěcháme.
https://www.detske-kocarky.cz/autosedacka-cybex...

lennus
28. led 2021

@lennus Do po směru jsem myslela

kachna001
28. led 2021

Určitě doporučuju nějakou otočnou, protože to je fakt k nezaplacení 👌 my máme tu nejlevnější na trhu (Joie spin), ale hodně se doporučuje Nuna Prym 🙃

wendiyk
29. led 2021

@klokanka31 my máme Klippan triofix a jsme spokojeni. Je to protisměr do 18kg a poté do 36kg posměr. Dceři budou 3 roky, a s jejím váhovým přírůstkem bude v protisměru tak do 6 let 😂

wendiyk
29. led 2021

@klokanka31 jinak jsme byli taky v Čestlicích v Centru autosedaček a sedačku nám vyzkoušeli do auta, zda pasuje.

elencze
29. led 2021

Určitě protisměrnou, my máme Britax Dualfix I-size, na který si dost lidí stěžuje kvůli padající hlavě, ale v našem autě sedí skvěle a malému hlava nepadá. Hodně oceňuji, že je otočná, nasedání do auta to výrazně usnadňuje. U sedačky je právě důležité rozhodovat se podle konkrétního auta (jeho sklonu sedaček) a dítěte (dlouhán, žížala, cvalík), takže nelepší je zkoušet. Třeba v Centru autosedaček lze i teď snad před prodejnou venku po domluvě sedačky vyzkoušet.

zelenaesmolda
29. led 2021

@klokanka31
Fb skupina deti proti smeru nebo zdejsi poradna,pan Radek je odbornik.Zalezi taky na tom jake mate auto.

pe_tu_ss_ka
29. led 2021

@klokanka31 pozor u té britax römer dualfix m i-size ma hodně otevřenou hlavovou opěrku. Za mě také super axkid minikid, a centrum autosedaček. Dá se tam objednat, dojet, oni vyzkouší, jestli sedí v autě a když tak se dá vybrat jiná. Mají to jako "výdejní okénko". Opravdu poradí. A jestli chcete otočnou, jsou jiné a řekla bych i lepší - výše zmíněná joie, ale top je nuna prym, besafe izi turn. A je už z obrazku vidět rozdíl v hlavové opěrce.

zuzroko
29. led 2021

Máme nuna prym a naprostá spokojenost. V balení je i letní potah, což se opravdu hodí. A to nejlepší? Je otočná a opravdu je to pohodnější.
Druhou sedačku máme joie steadi ta je v druhém autě a je znát rozdíl, ale i tak bych řekla, že steadi je taky super, ale s nunou se porovnat určitě nedá 😁