Autosedačka Klippan Century

nupta
4. led 2019

Máme autosedačku concord reverso, ale ubývá místo na nohy, v zimních botech a kalhotech je to horší. Výšku asi brzy také překročíme.
Vygooglila jsem si jedinou protisměrnou sedačku, která je vyšší, ale nejsem si jista prostorem na nohy.
Kdo jste ji vyzkoušel ať už v obchodě nebo ji máte, prosím, podělte se o zkušenosti. Obchod se sedačkou máme daleko...

slunea
21. led 2020

Znáš skupinu "Děti proti směru" na facebooku? Tam se určitě najde někdo, kdo ji má. Jinak těch vyšších (kategorie do 25kg) je víc, ale ten klippan century je z nich prý nejvyšší.

nupta
autor
24. led 2020

Díky, už rok ji máme v autě a zatím vyhovuje.
@slunea

slunea
24. led 2020

@nupta aha :D myslela jsem si, že ten dotaz je starý “jen” 3 týdny 🙂
Můžu se zeptat na srovnání s concordem, krom toho, že je vyšší, je na ní něco lepší/horší? Jde mi spíš o vlastnosti, které nevyčtu, nebo tě překvapily... Mám pro syna reverso, zatím vyhovuje, ale je čas koupit něco dcerce a kvůli padající hlavě zvažuju nějakou na pásy.

nupta
autor
25. led 2020

@slunea Je lepší v tom, že se tam lépe vejde, má teď 107 cm, místo na nohy mnohem lepší. Když vzácně usne, hlava padá, ale v concordu byla na straně hned při každém rozjezdu, pokud spal. Je to asi dáno tím, že ji lze trochu napolohovat do lehu, jen se to špatně mění, tak to tak máme pořád a výhled je i tak dobrý. Jen trvalo dlouho, když jsme ji prvně do auta instalovali, pomohli nám v prodejně, kde ji kvůli nám objednali-je na pásy, isofix je pochopitelně jednodušší.

slunea
25. led 2020

@nupta Díky. Mně se líbí axkid minikid, je teď hodně populární. Jen nevím, jak se nám vejde do auta. Budeme muset někam dojet vyzkoušet.