Dalo by se pevne připoutat díťě do vajíčka v zimním overalu s pláštenkou?
Určitě ne, proč proboha v tomto poutat dítě?
Ne rozhodně ne.
Ne, není to bezpečné. Kup si fusak do autosedačky a i na vajíčko se delaji pláštěnky jako na kočárek. Dítě poutej jenom v něčem lehkém, v zimním oblečení se nemá dávat ani starší dítě do klasické sedacky.
Ne, to už to dítě nemusíš mít pripoutane vůbec
Přesně proto jsem nepoužívala overaly 😒
@jankaa_ kup si fusak do autosedačky 😉 je to bezpečné a hlavně praktické - šupneš dítě do sedačky v něčem lehkém a zapneš fusak, pak zase jen rozepneš fusak a dítě vyndáš 😉 žádné sundávání a nandavání kombinézy navíc, jak bylo výše zmíněno, je to nebezpečné a za mě prostě i nepraktické 🙂
Prosím ne. Radši ten fusak
Hlavne se ti v tomhle vsem v tom aute upece
Jakože oblíct dítě do pláštěnky a pak ho dát do autosedačky? Proč? 🤔
Zkus si to. Dej do autosedačky dítě v zimním overalu a utáhni, co nejpevněji to jde. Pak bez povolování rozepni, dítě svlékni, vrať ho zpátky a pásy zapni. Pak vyzkoušej, jak "pevně" pásy drží. Případně třetí krok, dej tam svlečené dítě v pláštěnce, aby to pěkně klouzalo, možná se ti ho potom z těch utažených pásů podří i vcelku pohodlně vyndat...
Jak tu holky pisou tak kvuli bezpecnosti urcite ne. A taky kvuli propoceni ditete - plastenka absolutne nevetra.
Taky jsem chtěla navrhnout (což je za hranou bezpečnosti), dej dítě v zimním overalu do auta, zatop na normální teplotu, co v autě míváš a zkus někam dojet. Možná mu bude trochu vedro...
@jankaa_ Pochybuju. Overal je naducaný a po pláštěnce bych se bála, že se pásy smeknout.