Ahoj maminky potřebuji radu potřebuji do druhého auta autosedačku tak přemýšlím o této autosedačce Cybex Free-Fix CBXC 2015 máte někdo tuto autosedačku ? Já ve svém autě mám Britax Römer Kidfix XP SICT- SMART ZEBRA - 2015 a je úžasná ale stojí dost tak do druhého auta chci levnějsí tak do 2500,- hlavně chci aby měla Isofit. A na bazarech zrovna Römerky s isofitem moc nejsou aby byla v dobrém stavu. Proto zvažuji i jinou značku. Předem moc děkuji
my jsme koupiliCybex Free-fix do auta k tchýni, jsme spokojení, je příjemná a prostorná, dobře se kotví. Jinak koukám, že máme podobný vkus, v našem autě máme taky Römer Kidfix XP SICT (já z ní teda až tak odvařená nejsem, je taková moc tvrdá, nepolstrovaná, nepolohovatelná 😒 , no co už, měnit nebudu, ale po měkkoučkém Junofixu to bylo tvrdé přistání 🙂 ), každopádně toho Freefixe jako sedačky do druhého auta bych se vůbec nebála, je to taková univerzální sedačka bez nějakých spešl vychytaných extraprvků jako boční ochrany atd.), v ceně se to odrazilo, ale pořád jsem přesvědčená, že Cybex by na trh nepustil žádný nebezpečný křáp a že je lepší Freefix než nějaká noname.
Když jsi spokojená s autosedačkou Britax, tak zkus její starší ročníky. Třeba budou levnější...