Dobrý den, z finančních důvodů jsem koupila od známé starší tip autosedačky chicco. Všude kolem mají maminky super moderní autosedačky tak jsem se chtěla zeptat jaké máte zkušenosti s touto. Dražší si bohužel nyní dovolit nemůžeme. Děkuji za odpovědi
no ono tak uplně nejde o sedačku jako o řidiče resp. ostatní řidiče🙂
Když pojede řidič jako blázen a neopatrně, tak je i sebedražší sedačka k ničemu...
Dřív se jezdilo, ale dřív třeba lidi nejezdili takhle, nevim.
Nevala bych se, meli jsme Chicco ale tu 9-18 a byla super, kovova konstrukce, usila jsem potah a syn v ni byl spokojeny, vice nez v novejsim typu, tak ta sla k dedovi do auta a stara chicco do naseho, sla i vice polohovat 🙂
Starší Maxi Cosi (Cabriofix) nebo Romer se dá sehnat i kolem 500-800. Myslím, že ta investice se vyplatí. do tohoto bych dala max. Panenku 🙂
Teď jsem jen tak koukla na sbazar... Maxi Cosi Cabriofix po 2 dětech v dobrém stavu a za pár korun 😉 . Zkus okouknout 😉 . Já na MC nedám dopustit. 🙂
Vetsi mam taky Maxicosi
@denisar96 Měli jsme před deseti lety tutéž, jen v jiné barvě a to už byla po dvou dětech. Za mně v pohodě, je pěkně prostorná i pro už větší děcko, jen bych prohlédla, zda není někde nějaká prasklina, to by bylo blbé. A budeš potřebovat tu redukční vložku pro novoše. Mám tu jednu plonkovou, kdybys chtěla třeba za poštovné, tak napiš IP...
Dite bych do no nedala :( Plasty zacinaji po 4letechnpostupne degradovat a polystyren uz si take neco odzil.Z meho pohledu to neni bezpecna sedacka.
@denisar96 to možná ano, ale vždy se to dá někde vyšetřit. Hlavně pokud jde o bezpečnost. Vím, jaké to je, nemít nic a z toho nic vytvořit výbavičku pro mimčo, ale ohledně autosedacky jsem měla jasno.
Samozřejmě ani autosedačka za 10 tisíc nezaručí 100% bezpečí, ale měla jsem možnost porovnat Maxi Cosi, Romer a nějaké "obyčejné" vajíčko za 800 nové. Ty rozdíly jsou velké, polstrovaní a celkově plasty...
Autosedačku po synovi jsem si taky nenechala - než aby někde na půdě několik let ležela a pak stála za nic, jak píše @fifina86 . Má to svoji životnost...
Uprimne, znam rodiny kde je vice deti, nejstari maji uz treba 10-12 a nejmladsi ma stale stejnou sedacku, deti je normalne dedi a nic jim neni. Kdyby mela jiny potah- moderni, tak nikdo vek nepozna! A mate auto s isofixem? My ne a tak nemusime resit isofix bazi..a zrovna Chicco je myslim slusna znacka, neni to zaden polak z burzy....a pokud vite, ze neni bourana, tak to nereste. Asi sedacka za 10tis vam nezaruci, ze se nic zleho nestane. Hlavne detatko poutejte spravne, coz hodne lidi nedela a udelala jste co se da!
@sara84 Bourana není 🙂 Děkuji za názor 🙂 Malého budu poutat za řidiče to je považováno za nejbezpečnější místo v aute a od jedné paní tady budu mít i tu novorozeneckou vložku aby tam malý neplaval že zacatku protože je přeci jenom 0-13 a ty jsou prostornější 🙂 Jsem ráda za takové názory jsem hned klidnější 🙂
já myslim, že lepší tahle než žádná. Kdysi před 9ti lety jsem měla taky Chicco a dobrý🙂