Sháním autosedačku 15-36kg,tahle se mi docela zamlouvá,maminky co jí mají,jak jste s ní spokojené?
Sháním autosedačku 15-36kg.....já to tam špatně napsala ☹
@petruskaaa v pohodě, to je jasný, nemá pásy. fakt jsou tyhle sedačky trvanlivý. nejsou z těch TOP, záleží, jak často a kam jezdíte, ale nám se osvědčila a vydržela a drží ...
právě jezdíme hodně,tak nechci sedačku"jen tak aby jsme měli něco v autě",ale zase 6tis na sedačku fakt nemám,tak nevim,v crash testech nikde nebyla a konkrétně na tuhle jsem žádné recenze taky nenašla,tak proto z toho mám trochu strach,ale vypadá bitelně...teď nakonec koukám ještě na jinou a to už jsem měla tuhle skoro objednanou....není to jednoduchý pořídit takovou autosedačku 😀
@petruskaaa tak to souhlas. taky jsem se s tím babrala 😉 😉 😉 . jestli můžeš a máš možnost, vezmi dítě s sebou někam do kamenného krámu a sedačku zkus. ne každá je akorát "na tělo". dobrý ceny jsou na mall tečka cz.
@berenika39 tak objednáno....nakonec úplne jiná 😀 😀 😀
@petruskaaa faakt? jaká? 😉 😉 😉
@berenika39 http://www.nizkeceny.net/cybex-solution-cbx-201... ....lepší značka, i v crash testech výchází dost dobře,tak snad bude dobrá 🙂....joa teda za stejnou cenovku jako ta caretero...
pro čtyřletý dítě v pohodě, má hezký design. máme podobnou, do druhého auta a jde to - drží už dva roky. 🙂))