Ahoj holky a kluci,
¨moc prosím jaké máte zkušenosti se sedačkami 9-18 kg s isofixem. Vybírám novou pro syna, z vajíčka už nám vyrostl.
Moc děkuji všem za cenné rady.
nejlepsi crash tesy ( i cenove prijatelne) jsou autosedacky cybex
@mamkamarketa a máš ji? používáš? zdá se mi divné, že nemá ten 5 bodový pás...
@ajuska1981 bohuzel ne. ted mame 9-18 chicco-uz nikdy vice, cybex budeme kupovat,ale 15-36
My máme Römera sice bez Isofixu, dělají ale i s Isofixem a Römery jsou jedny z nejlepších.
@ludmilad a jsou ty opěrky stabilní? Jak dlouho ji máte? V obchodě se mi zdálo, že ten polystyren je hodně měký....
@ajuska1981 mame Romer Duo plus... ale musim rict, ze mi trochu chybi operky hlavicky ... kdyz mala usne, tak ma hlavicku trosku "zlomenou" ... takze vozime polstarek kolem krcku
@ajuska1981 Máme Römer King Plus, používáme ji přes 3/4 roku, mně přijdou opěrky v pohodě. King Plus je v tomhle lepší, že ty opěrky kolem hlavy jsou blíž než u Duo Plus, ale ten má zase Isofix.....
Ahoj, taky máme Romera v kategorii 9-18kg, malá má dva roky a asi 14kg, ale je dlouhá, takže už přemýšlím o nové sedačce, prvně jsem chtěla v kateg. 15-36kg, ale bylo mi tu řečeno, že je lepší ještě s 5-bodovými pásy, když jí jsou teprve dva roky, tak mám vyhlídnutou tu v kateg.9-36kg od Baby Pointu http://www.zirafa-shop.cz/detail/detske-autosed... máte z vás, některá od této značky? mě se líbí, že se dá pak použít jen podsedák.
@ajuska1981 já mám ještě vajíčko, ale už jsem si sehnala maxi cosi 9 - 18 četla jsem na tuhle značku super recenze.