Ahoj, nemáte někdo PROTISMĚRNOU autosedačku 9-18 kg do Fabie Combi III? Potřebuju typ, co se tam pěkne vleze. Nejlépe protisměrnou a aby šla později otočit na posměrnou.
@evculinda https://m.facebook.com/groups/1620237324967584?... skvela skupina kde Vam poradi 🙂
Jsem taky za Joie. Mame teda ale Steadi. Dcera je zatim v protismeru a libi se ji tam. Po smeru se samozrejme otocit da. Nezabere moc mista v aute, ale dite v ni ma presto hromadu prostoru. Jednoducha instalace, zvlada kratke pasy. Mame Hyundai Getz. Pravda, je tam vzadu asi o neco vic mista na nohy nez ve Fabii, ale je to male auticko (ve sve dobe konkurent prave normalni Fabky). Jinak teda doporucuju vyzkouset v kamennem specializovanem obchode i s ditkem. Ja mela puvodne vyhlidnuty Britax a male se v nem vubec, ale vubec nelibilo...
@jana_zofie mame joie steadi a ve srovnani s jinymi protismerkami mi prijde, ze prostor na nohy nema temer zadny, synovi jsou 2,5, je hodne maly a mista ma fakt malo. Urcite lepsi protismerka joie, nez jakakoliv posmerka, ale ten komfort je ve srovnani s drazsimi opravdu uplne jinde. Dokud stala ani ne 3tis.,tak bych to jeste brala, ted za 4 a pul nebo kolik uz mi to neprijde uplne adekvatni cena/vykon
@mdch91 to uz stoji tolik? My ji chytli zrovna v akci, nestala ani ty 3k. Nepopiram, ze nozky ma mala lehce pokrcene, ale absolutne nevypada, ze by ji to nejak vadilo. V zime ji budou 2 roky.
@evculinda máme Besafe izi turn .. vleze se hezky … umí vyrovnat sklon sedadel pro skodovky, aby nepadala hlava … je to ale druhy auto do rodiny .. takže moje slouží na popojizdky provozní.. manžel se vleze v poho … můj dviumetrovy tatka netuším ..ale ten bude mít problém ve fabii asi i bez sedačky 😂
@jana_zofie ta naše stala něco přes 3 tis v dubnu 2020 a teď jsem se dívala a stojí skoro 6 tis.
Jinak syn už od 2 a něco jezdí po směru, teď mu je 2 a třičtvrtě.
My jsme koupili Joie Stages. Akorát,že teď dost podražila, jinak to byl top poměr cena výkon. Jsme moc spokojení ale.