Dnes tu máme super oblíbený Stérimar s mědí, takovou první pomoc při ošklivé rýmě, který
- čistí nos a odstraňuje viry a bakterie
- hydratuje a obnovuje přirozenou schopnost nosní sliznice
- chrání před rýmou a nachlazením a jejich komplikací
Tohle je určitě můj best off na PREVENCI ošklivé zelené a žluté rýmy školkových dětí. Každý den si vytvořit rituálek, my máme třeba ráno s čištěním zubů. Jeden šplouch a jede se do školky. Vážně je po chvíli užívání znát rozdil!
Doufám, že tenhle u vás v lékárně nechybí!
Zdravotní prostředek Stérimar.
Používám pro syna 13m jako prevenci než jdeme do dětského kolektivu nebo když mám v tomto období nějaké vyřizování, ať už úřady apod nebo nákupní centra. A funguje to, oproti tomu když jsem ba podzim nepoužívala. Takže díky moc 🙂
Určitě nechybí. Ale přiznávám se, že ho nepoužíváme preventivně, ale ve chvíli, kdy už
je ''zle''.
Už mi dochází, zrovna dnes jsem si koupila nové balení 😀 Používám 1-2x denně kvůli prevenci 🙂
Tento jsem ještě nezkoušela. Syn mi teď nechce smrkat, a stříknout mu něco do nosu je fakt boj, většinou se to neobejde bez slz. Rýma se ho drží už od prosince, intenzita se sice mění, ale zbavit se jí nedaří.
@zanri Jestli se ne,ůžete zbavit rýmy, fakt doporučuju a zavést rituál a denně stříkat. Já vím, že je to boj, ale vždycky říkám, čistit zuby si taky musí...prostě naučí se
@kristinandbaby já vím, on s tim cca do 3-4 let problém neměl, dokonce si jednu dobu stříkal i sám, ale teď si ani tu nudli utřít nechce... snad jen nějaký vzdor...ale já z něho rostu🙂
@zanri Můj Maty to má s kapkama do očí...normálně by mi vykopnul zuby 😀
@kristinandbaby tak kapky do očí naštěstí v pohodě🙂 Stejně mi ale kolikrát přijde, že ty děti pořád jen trápíme (i když pro jejich dobro) - teď jsem do toho mého musela "násilím" dostat 3x denně Ospen... horor
Mame, lecila jsem si tim zanet nosohltanu. Zvladla jsem to vylecit i bez antibiotik. Za me skvele vycisti nos a uvolni.
Pravidelně používáme a zabírá!!!!
máme a používáme, ne tedy jako prevenci ale když je rýma nažloutlejší tak začneme stříkat a určitě něco do sebe má protože vidím u dvojčat rychlé zlepšení