Tak a máme tu na představení poslední sprej produktové řady a zároveň největší kalibr
INDIKACE:
STÉRIMAR Na ucpaný nos je zdravotnický prostředek pro děti od 3 let a dospělé při nachlazení, rýmě a akutním nebo chronickém zánětu vedlejších nosních dutin (sinusitidě):
- uvolňuje ucpaný nos bez rizika poškození nosní sliznice a vzniku závislosti, odstraňuje i hustý hlen,
- pomáhá v boji s nachlazením a chrání před komplikacemi rýmy (zánět vedlejších nosních dutin, zánět středního ucha)
- snižuje riziko virových infekcí čištěním nosních dutin,
- zlepšuje účinnost léků aplikovaných do nosu a snižuje jejich spotřebu.
Já jsem vždycky byla k zaručeně pozitivním zkušenostem influencerů trošku skeptická.
Ale holky, tohle je vážně ten nejlepší sprej do nosu, jaký jsem kdy měla a to můžu srovnat i s chemickými a návykovými dekongescenty. Stérimar je čistě přírodní a s pomocí mědi a manganu nosu vážně uleví!
Zkusily jste?
Zdravotní prostředek Stérimar
Ano, zkusili. Me lehce chvilku pali, ale hned to prejde..za to muj 3lety a 5lety syn oba rvou, mami strasne pali :(
@loudojan Já, když mám hodně podrážděnou sliznici pálí i "obyč" mořská voda. Ale je fakt, že to hned přejde.
Já mám vždy u sebe. Trpím na chronické rýmy a bez každodenního ranního konvičkování nevycházím ani ven 😀. V práci, ale nekonvičkuji a pokud je sezóna rýmy, což je podzim až jaro😥, tak občas prošplíchnu.
Hned ráno kupuji - mám z nosu průtokáč 😢
@kristinandbaby ano zkusili a i u roční dcerky(jsou i tyto spreje pro menší děti)
nemohu si ho vynachválit
za nás naprostá spokojenost
Zatím ne, ale moc děkuji za tip, vyzkoušíme.