Soutěž o Stérimar s mědí!

kristinandbaby
Moderátor
20. únor 2020

Krásné čtvrteční ráno!

Jelikož Dny se značkou Stérimar se nám krásně daří a pokračují, tak tu pro vás mám jako odměnu a zpestření týdne další soutěž!

Tentokrát soutěžíme o tři spreje Stérimar pro nos náchylný k infekci.

Pravidlo opět jednoduché, odpovězte na soutěžní otázku:
Jak posilujete imunitu u školkových dětí?

Odpovědí se automaticky dostáváte do slosování, na zapojení do soutěže máte čas do páteční půlnoci, tak neváhejte 🙂

Budu se moc těšit na vaše odpovědi.

Kristýna

lenkajan
20. únor 2020

Imunitu posiluji pouze přirozeným způsobem. Nepoužíváme žádné doplňky stravy ani jiné prostředky. Snažím se, aby se děti zdravě stravovaly.

opeth
20. únor 2020

@kristinandbaby imunitu posiluji Dračím sirupem a nyní zkoušíme produkty od Himalayo 😊 jen mi příjde že i přesto je první rok ve školce kritický co se nemocí týče, ale to dělá i nepříznivé počasí kdy bacily nemají šanci při 10 st. vymrznout 🥺

jaja01k
20. únor 2020

Hlavně zdravou stravou, i když to je s dětmi někdy boj, a pobytem venku za každého počasí.

misuleon
20. únor 2020

nemam zatim uplne skolkove dite, ale kazdy den davam glukanka, snazim se kazdy den do ni dostat nejake ovoce 🙂 ale az nastoupi na plno do skolky, zkusim doplnky stravy od Just

sarakucova
20. únor 2020

imunitu neposilujeme, ale po přestěhování z města na vesnici se to upravilo samo, ve školce ale chodí ven za každého počasí, doma větráme a nesnažíme se oblékat přespříliš

ejva
20. únor 2020

Každý den dávám dceři misku ovoce a zeleniny. Dostává Himalyo Yetti Rakytník Gummies. Kvůli častým oparum dávám vit. B. A teď se chystám koupit rakytníkový olej. Bojujeme hlavně s kašlem, takže na ten domácí tymianovy sirup a mast.

bertoldina
20. únor 2020

Zatím jsme v těsně předškolkovém období, ale jsme hodně venku a malá jí co nejvíc domácího ovoce a zeleniny. A taky dostává probiotika a živé jogurty.

luckaviki
20. únor 2020

dávám dětem imunoglukan , jinak pobyt venku a všestraný jídelníček

mendy13
20. únor 2020

Dávám sirup imunoglukan + ovoce, zelenina. Syn je ve školce první rok a je to teda nářez. Myslím tím co se týče nemocí 🤦🏻‍♀️

katka91h
20. únor 2020

Školkove dítě zatím nemám ale se synem 13 měsíců chodíme hodně mezi děti a osvědčil se mi dle tvých příspěvků Kristy právě Sterimar s mědi, než jdeme, preventivně šplichnu a od té doby co to dělám je zdravý. Což před tím měl pořád rýmu nebo pokašlával. Takže díky moc 🙂

mapet85
20. únor 2020

Dávám rybí olej a probiotika

ammmi
20. únor 2020

Nijak jsem to u syna neřešila. Hlavně nechat pořádně doléčit nemoc a víc jsem nedělala. Loni ve školce byl víc doma než tam, letos je ve škole a zatím marodil jen jednou.

klea81
20. únor 2020

Stravou a láskou 😉

veronikajanova
20. únor 2020

Dávám vitamíny C aD

rubesovak
20. únor 2020

U nás se dává každý den colostrum, jako učitelka ve školce jsem zjistila že to u dětí zavítalo nejvíce takže jsem na něj se synem najela doma taky a za nás nejlepší volba

nambr
20. únor 2020

začali jsme saunovat a samozřejmě vitamín C

akrrash
20. únor 2020

Od té doby co chodíme na plavání a do dětské sauny,je to s imunitou trošku lepší.Ještě dáváme rybý tuk a samozřejmě hodně ovoce.

sobist
20. únor 2020

Přiznám se, že taky nemám školkové dítě, ale od září nás to (snad) čeká a protože poslední dva měsíce si točíme nachlazení hezky mezi sebou, úplně jako ve školce, začala jsem synovi dávat vitamíny a uvažuju nad něčím dalším na posílení imunity, ale zatím to nehrotím, ať do něj necpu něco, co není třeba. A samozřejmě se snažím aby líp a zdravěji jedl, zatím mi prochází jen ovocná šťáva do vody než aby každý den snědl třeba jablko nebo pomeranč. :D

fouskovi
20. únor 2020

Imunitu posilujeme zvýšeným příjmem ovoce a zeleniny starší má navíc jen celaskon

emem87
20. únor 2020

Ničím speciálním, denně sní dost ovoce a zeleniny, chodíme ven za každého počasí.

oplatecka
20. únor 2020

Imunitu u obou dětí posiluju dostatkem ovoce, zeleniny, pohybem. Syn dlouhodobě užívá Imunoglukan a vitamin D. Dcera je menší, do školky jde až příští rok, a ta si dává rybí tuk a probiotika.

koncita
20. únor 2020

Dcerka je prvním rokem ve školce a zatím byla jednou jedinkrát nemocná, skolila nás celou rodinu chřipka. Takže mám za to, že imunitu nemá nejhorší 🙂 Dávám od konce léta Imunoglukan, celoročně probiotika a Vigantol (zároveň i kvůli růstovým bolestem), baští dost ovoce i zeleniny. Stejně si ale myslím, že za všechno může genetika 🙂 buď to tam je anebo není 🙂

miba22
20. únor 2020

Rybí olej

avestsikova
20. únor 2020

@kristinandbaby cíleně nepodporujeme imunitu - když nepočítám gumava letadla, které má spíš jako bonbóny 🤣 Naše madam je nemocná tak nějak jako neskolkove dite. Ale je pravdou, že chodi do dětské skupiny mezi "mimina", tak asi proto 🤔

jinxxnij
20. únor 2020

Doma nepřetápíme a ve školce se imunitní systém (celé rodiny 😀 ) posiluje sám promořováním. 🙂

farka
20. únor 2020

Každé ráno se holky hlásí o "bonbónek" 🙂 dostávají Rakytníček a rybí olej. Jsme každý den venku, příliš nenavlékám.

klovalka
20. únor 2020

Snažím se imunitu podporovat přirozeně-zdravá strava, ovoce, zelenina a čerstvý z´vzduch.

klaara3
20. únor 2020

U nas je to trosku loterie. Dostava skoro kazdy den rybi olej a zbytek nechavam na jeji imunite.

pavlinatomsova
20. únor 2020

Každý den inhalujeme vincentku, dávám vitamíny celaskon, b-komplex v kapkách, a nově jsem přidala Preventan junior, do pití dávám dětem citron, samozřejmě nevynechávám ovoce a zeleninu, a hodně větrám.

bazarekberca
20. únor 2020

@kristinandbaby Imunitu posilujeme především výběrem stravy. Dále doplňujeme bylinnými čaji a vitamíny bkomplex a celaskon. V zimně nepřetápíme a pravidelně se otužujeme 🙂 ❄☃