Krásné čtvrteční ráno!
Jelikož Dny se značkou Stérimar se nám krásně daří a pokračují, tak tu pro vás mám jako odměnu a zpestření týdne další soutěž!
Tentokrát soutěžíme o tři spreje Stérimar pro nos náchylný k infekci.
Pravidlo opět jednoduché, odpovězte na soutěžní otázku:
Jak posilujete imunitu u školkových dětí?
Odpovědí se automaticky dostáváte do slosování, na zapojení do soutěže máte čas do páteční půlnoci, tak neváhejte 🙂
Budu se moc těšit na vaše odpovědi.
Kristýna
@kristinandbaby imunitu posiluji Dračím sirupem a nyní zkoušíme produkty od Himalayo 😊 jen mi příjde že i přesto je první rok ve školce kritický co se nemocí týče, ale to dělá i nepříznivé počasí kdy bacily nemají šanci při 10 st. vymrznout 🥺
Hlavně zdravou stravou, i když to je s dětmi někdy boj, a pobytem venku za každého počasí.
nemam zatim uplne skolkove dite, ale kazdy den davam glukanka, snazim se kazdy den do ni dostat nejake ovoce 🙂 ale az nastoupi na plno do skolky, zkusim doplnky stravy od Just
imunitu neposilujeme, ale po přestěhování z města na vesnici se to upravilo samo, ve školce ale chodí ven za každého počasí, doma větráme a nesnažíme se oblékat přespříliš
Každý den dávám dceři misku ovoce a zeleniny. Dostává Himalyo Yetti Rakytník Gummies. Kvůli častým oparum dávám vit. B. A teď se chystám koupit rakytníkový olej. Bojujeme hlavně s kašlem, takže na ten domácí tymianovy sirup a mast.
Zatím jsme v těsně předškolkovém období, ale jsme hodně venku a malá jí co nejvíc domácího ovoce a zeleniny. A taky dostává probiotika a živé jogurty.
dávám dětem imunoglukan , jinak pobyt venku a všestraný jídelníček
Dávám sirup imunoglukan + ovoce, zelenina. Syn je ve školce první rok a je to teda nářez. Myslím tím co se týče nemocí 🤦🏻♀️
Školkove dítě zatím nemám ale se synem 13 měsíců chodíme hodně mezi děti a osvědčil se mi dle tvých příspěvků Kristy právě Sterimar s mědi, než jdeme, preventivně šplichnu a od té doby co to dělám je zdravý. Což před tím měl pořád rýmu nebo pokašlával. Takže díky moc 🙂
Dávám rybí olej a probiotika
Nijak jsem to u syna neřešila. Hlavně nechat pořádně doléčit nemoc a víc jsem nedělala. Loni ve školce byl víc doma než tam, letos je ve škole a zatím marodil jen jednou.
Stravou a láskou 😉
Dávám vitamíny C aD
U nás se dává každý den colostrum, jako učitelka ve školce jsem zjistila že to u dětí zavítalo nejvíce takže jsem na něj se synem najela doma taky a za nás nejlepší volba
začali jsme saunovat a samozřejmě vitamín C
Od té doby co chodíme na plavání a do dětské sauny,je to s imunitou trošku lepší.Ještě dáváme rybý tuk a samozřejmě hodně ovoce.
Přiznám se, že taky nemám školkové dítě, ale od září nás to (snad) čeká a protože poslední dva měsíce si točíme nachlazení hezky mezi sebou, úplně jako ve školce, začala jsem synovi dávat vitamíny a uvažuju nad něčím dalším na posílení imunity, ale zatím to nehrotím, ať do něj necpu něco, co není třeba. A samozřejmě se snažím aby líp a zdravěji jedl, zatím mi prochází jen ovocná šťáva do vody než aby každý den snědl třeba jablko nebo pomeranč. :D
Imunitu posilujeme zvýšeným příjmem ovoce a zeleniny starší má navíc jen celaskon
Ničím speciálním, denně sní dost ovoce a zeleniny, chodíme ven za každého počasí.
Imunitu u obou dětí posiluju dostatkem ovoce, zeleniny, pohybem. Syn dlouhodobě užívá Imunoglukan a vitamin D. Dcera je menší, do školky jde až příští rok, a ta si dává rybí tuk a probiotika.
Dcerka je prvním rokem ve školce a zatím byla jednou jedinkrát nemocná, skolila nás celou rodinu chřipka. Takže mám za to, že imunitu nemá nejhorší 🙂 Dávám od konce léta Imunoglukan, celoročně probiotika a Vigantol (zároveň i kvůli růstovým bolestem), baští dost ovoce i zeleniny. Stejně si ale myslím, že za všechno může genetika 🙂 buď to tam je anebo není 🙂
Rybí olej
@kristinandbaby cíleně nepodporujeme imunitu - když nepočítám gumava letadla, které má spíš jako bonbóny 🤣 Naše madam je nemocná tak nějak jako neskolkove dite. Ale je pravdou, že chodi do dětské skupiny mezi "mimina", tak asi proto 🤔
Doma nepřetápíme a ve školce se imunitní systém (celé rodiny 😀 ) posiluje sám promořováním. 🙂
Každé ráno se holky hlásí o "bonbónek" 🙂 dostávají Rakytníček a rybí olej. Jsme každý den venku, příliš nenavlékám.
Snažím se imunitu podporovat přirozeně-zdravá strava, ovoce, zelenina a čerstvý z´vzduch.
U nas je to trosku loterie. Dostava skoro kazdy den rybi olej a zbytek nechavam na jeji imunite.
Každý den inhalujeme vincentku, dávám vitamíny celaskon, b-komplex v kapkách, a nově jsem přidala Preventan junior, do pití dávám dětem citron, samozřejmě nevynechávám ovoce a zeleninu, a hodně větrám.
@kristinandbaby Imunitu posilujeme především výběrem stravy. Dále doplňujeme bylinnými čaji a vitamíny bkomplex a celaskon. V zimně nepřetápíme a pravidelně se otužujeme 🙂 ❄☃
Imunitu posiluji pouze přirozeným způsobem. Nepoužíváme žádné doplňky stravy ani jiné prostředky. Snažím se, aby se děti zdravě stravovaly.