Dobré ránko milé Maminky, milé naše Tulidámy.
Máme pro vás zajímavou soutěž o unikátní pokreslovací Tuli vak - Gallery.
Zahrajte si na designové návrhářky a nakreslete vy nebo vaše dítě vzor, který byste chtěly mít na svém Tuli vaku. Pak to stačí jen vyfotit a pověsit sem na nástěnku. Vítěze vylosujeme dnes večer, tak nás pozorně sledujte 🙂
Pro vaše děťátko je Tuli Gallery ideální. Může si totiž volně kreslit po kuse nábytku a nebude vám již více kreslit po stěnách.
Unikátní produkt na trhu, který nemá konkurenci, přesně takový je Tuli Gallery. Omalovánka gigantických rozměrů, která navíc slouží jako sedací vak a je jedinečným doplňkem do dětského pokoje. Nechte rozvíjet mysli a kreativitu své ratolesti. Více o Tuli Gallery se dozvíte zde: http://web.tuli-tuli.cz/10
Moje představa a představa mojí dcery. Né, že bych to dceři nepřála, ale raději bych ho pomalovala sama🙂 Tady je můj náčrt, jak by to asi zhruba vypadalo. Samozřejmě bych si s tím vyhrála mnohem víc, kdybych to měla malovat přímo na vak. (Když se na to tak koukám, ty kytičky bych namalovala větší🙂 ) ... Chtěla bych mít všechny z rodiny na tom pytli🙂
Vzhledem k tomu,
Vzhledem k tomu, ze prave zarizujeme dcerce p
Jelikoz jsou vaky urcite moc prijemne na relaxaci, a dobře se na nich i treba usina, ja bych volila motiv pirek,které pripominaji pericka z polstaru a tudiz by navodily spaní. Můj syn 2roky 2mesice má nejraději pohádky o krtečkovi a miluje mašinky v jakékoliv podobě,proto zvolil a nakreslil by na vak obrázek s krtečkem a mašinkou. Maminka by mu pomohla nakreslit a Matěj by vybarvil.
Obrazek zasila 3,5 lety Kebulka.
Na obrazku je bilá krvinka - lymfocyt.
Syn totiž miluje kresleny seriál Byl jednou jeden život, který je o lidskem tele. Vystupuje zde porucik lymfocyt Baculik. Na seriál jsem koukala jako dite i ja v poradu Magion 🙂
Kdyby vyhral, byl by jiste nadseny - 4. narozeniny budou totiž ve stylu tohoto serialu, dostane dort s potiskem ze serialu, téměř archivni deskovou hru a ještě jsem mu nechala potisknou tricko. Babicka usije postavičku poručíka Baculika.
U nas by to byly samé sovičky🙂
Náš malý klučík ještě nemaluje, protože mu není ani rok, ale brzy mu rok bude, tak u chystáme větší pokojík. Už odmala si já všudemožně kreslím motiv moře a slunce. tenhle obrázek mě hrozně uklidňuje, když se nudím, tak prostě vezmu tužku a začnu ho kreslit. Nevím, jestli jsem blázen nebo proč to dělám, ale mám ho opravdu v každém diáři několikrát, různě na papírech a jednou jsem ho chtěla namalovat i malému do pokoje. Aby když ho uvidí, si vzpomněl na maminku 🙂 Jestli bude na stěně nebo na Tuli vaku, to se tedy může ukázat 🙂 Ale je to prostě první motiv, který mě napadl, moře a slunce.. to uklidňuje...
Naše roční dcera aktuálně spinká, takže mi obrázek zrovna namalovat nemůže (i když věřím, že by byl zajímavý 😀 ) a já jsem bohužel umělecký antitalent. Ale vkládám obrázek "přáníčka", které jsem dostala minulý týden k narozeninám od své osmileté neteře a musím říct, že kromě toho, že mě opravdu pobavil, tak mě i dojal skoro k slzám, protože si s tím dala práci. A těším se až mi jednou takové obrázky a texty bude psát moje dcera. Tak proč nezačít trénovat zrovna na tulivaku Gallery 😍
Omlouvám se, nejde mi to otočit 😀
Naše holčička je právě nemocná v horečkách, tak se jí moc malovat nechtělo, ale pak vzala papíry a tak jí říkám, ať mi namaluje něco, na čem by se jí krásně spinkalo, a co by chtěla mít pořád u sebe, prostě co miluje.... slza mi ukápla.... říká ,,miluju maminku, tatínka, ťuníko, a pítěk"..... 🙂 tohle se krásně poslouchá, a nás řekla na první místo 😀
U nás momentálně vede duha, takze obrázek je jasný ... A u nejstaršího (ten je momentálně ve škole ) by to byly kostičky z minecraftu nebo angry birds.