Láka vás letná dovolenka vo Vysokých Tatrách? Zapojte sa do súťaže o 50x poukaz v hodnote 100€ na letný pobyt 2017 v hoteli ATRIUM HIGH TATRAS.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Pošlite nám svoje tipy, ktorá téma letného pobytu v Atrium hoteli Vás zaujala najviac a ste v hre!
Témy letných pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/letna-dovolenka-kat...
Video letná rodinná dovolenka v Tatrách: https://www.facebook.com/atrium.hotel.novy.smok...
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 04.06.2017 do 24:00. Meno výhercov uverejníme v pondelok 05.06.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
Od dinosaurov k internetu... Dcera miluje dinousary, takze jasna volba. 🙂
Slunce,seno,Senec. Tradice jsou super a je skvělé si je v dnešní uspěchané době připomínat.
Zase tezka volba ☹ vse je parada...ale pokud musim vybrat, vybrali bychom cestu kolem sveta za 7 dni 😊 ale teda je to tezke 😋😉
Z rozprávky do rozprávky ❤
TAk toto je jasný.. Madagaskaaaaar.. 🙂 ale ten je v jinem hotelu.. tak tu .. Dinosauři 😀
Skalko poznává světadíly
Tatranské letné Vianoce - to musí být super zábava 🙂
z témat v hotelu Atrium mne nejvíc zaujal program Skalko a ozvenka na farme.
Tatranský festival maskotov, dceři by se to líbilo🙂
Našim chlapcům by se asi líbili Malí indiáni 🙂
Z rozprávky do rozprávky 🙂
za nás určitě Z rozprávky do rozprávky
Myslim, ze moji Terezce by se nejvic libilo tema Let's Dance 🙂
Madagaskar
Tatranské letne vianoce. To by sa dcerka stutocne velmi potesila, ze su vianoce v lete
Malí vedátori a poukaz bych dala svojí neteři. Má strašně ráda hlavolamy a hodně jí to pálí, tak si myslím, že by si to tam užila.
Slunce,seno,Senec. Tradice jsou důležité, je potřeba o ně pečovat. Navíc je super, že si budou moci děti vše vyzkoušet, kontakt se zvířátky. Za mě TOP!
Nejvíce mě zaujalo téma z Rozprávky do rozprávky, protože by se to našim klukům určit líbilo, zejména tomu staršímu. Čtení nejrůznějších pohádek už u nás delší dobu frčí, tak by to bylo příjemné osvěžení domácího pohádkového stereotypu 🙂.
Lets Dance 🙂 pro moje holky přesné 🙂
Nám by se líbilo Z rozpravky do rozpravky. To by bylo něco pro dceru 🙂
Cesko vs Slovensko 🙂
Skalko spoznává svetadiely je pro nás jasná volba - syn rád cestuje a vaří🙂
Jednoznačně Česko versus Slovensko, keď každá česká vlajka, má slovenský klín 😀
A teď koukám, že jsem zde uvedla špatně - tak napravuji...zde by to bylo jednoznačně Malí indiáni v Atriu 🙂 kluci by byli stoprocentně nadšení..po shlédnutí Indiáni z Větrova, u nás indiáni vedou 🙂
Slunce Seno Senec,Madagaskar,Doba ledova.. vsechno se nám libi 😀
Syn má rád dinosaury, takže vo dinosaurov k internetu
rozhodně z pohádky do pohádky
Z rozprávky do rozprávky
Tak mně velmi zaujal pobyt Skalko poznává světadíly 🙂 milujeme cestování a vaření, takže spojení poznávání nových míst a cizích kuchyní je uplně ideální kombinace. Ještě navíc v Tatrách, které jsou naší srdcovkou 🙂))