Každému z nás dělají v životě radost jiné věci. Pocit štěstí cítíme, když se podíváme na naše dítě, když nás obejme babička, když se setkáme s našimi přáteli…Jsou to ale i maličkosti, jako rozkvetlá letní louka nebo první sněhové vločky, které nám zkrášlují náš svět. Co je pro vás synonymem štěstí? Vyfoťte nám ho a sdílejte ho s námi 🙂
Snažíme se životy maminek usnadňovat, aby měly čas na chvilku klidu, odpočinku, aby si užily kousek toho svého štěstí. Můžete si tedy udělat svou oblíbenou odpolední kávu, sednout si do křesla, číst si oblíbenou knížku nebo časopis. Mezi tím pro vás my nakoupíme a dovezeme vám vaši objednávku až ke dveřím. Je to jednoduché, zkuste to také! http://nakup.itesco.cz/cs-CZ
Pokud se navíc zúčastníte naší soutěže, získáte dopravu na nákup přes Potraviny on-line zdarma. 😉
Podmínky soutěže:
1. V soutěžním fóru s názvem „Podělte se s námi o vaše štěstí“ nám ukažte svoje fotografie. Fotografie můžete posílat do soutěžního fóra od 13.04.2015 do 17.04.2015.
2. Nejdéle do 3 dnů vám pošleme jednorázový slevový kupón na dopravu zdarma.
3. Každému účastníku, který fotografii pošle, bude kupón zaslán prostřednictvím interní pošty na portálu modrýkoník.cz .
4. Kód na dopravu zdarma platí při nákupu přes službu společnosti Potraviny on-line vyšším, než 799 Kč a musí být uplatněn nejpozději 30. 4. 2015.
Jé, právě jsem objednala nákup přes tisícovku....Škoda, že jsem tu nepřišla dřív 🙂
Ale i tak se ráda zúčastním... Ztělesněním mého absolutního štěstí je moje milovaná holčička. Nechápu, jak jsem mohla fungovat bez dítěte. Mateřská láska je tou nejsilnější láskou na světě...