Vyhrajte 400 Kč – Jaké výrobky značky Tesco kupujete?

bara_itesco
20. zář 2015

Znáte výrobky značky Tesco? Věděli jste, že máme hned tři produktové řady? Jsou jimi Tesco, Tesco Finest a Tesco Value a každá zahrnuje odlišný sortiment pro nejrůznější příležitosti. Nechybí běžné ingredience na vaření, ale máme i množství výrobků v bio kvalitě, bez lepku, nebo delikatesy pro výjimečné chvíle. Jaké produkty jste si oblíbili ve vaší rodině a co dalšího byste v naší nabídce uvítali? Napište nám své tipy do úterý 22. 9. do 9:00 a ten nejzajímavější odměníme slevovým e-kupónem na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line v hodnotě 400 Kč.

A pro všechny máme hned malý dárek – spoustu produktů z řady Tesco Finest teď můžete koupit se slevou 30 %. Takže pokud jste ještě neochutnali naše výtečné čokolády, džemy nebo omáčky, je ten nejlepší čas si něco přidat do košíku při příštím nákupu přes Tesco Potraviny on-line: http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/BuyList/List?buyLi...

kh
20. zář 2015

My milujeme Tesco Finest cokoladicky 🙂 A sem tam koupim nějakou mezinarodni kuchyni / exotiku na vyzkouseni (vselijake omacky). Co mi chybi? Mozna vice mléčných vyrobku.

natko
20. zář 2015

Já miluju Tesco Finest olivové oleje-ty jsou SUPER,nejraději ty kořeněné a také jejich omáčky a džemy 😀

lenysek1988
20. zář 2015

Z řady tesco value máme rádi brambůrky, pomerančový džus a plísňový sýr. Z tesco výrobků máme rádi jogurty a musli tyčinky. Tesco finest džemy a čokolády. 🙂

lv
20. zář 2015

value plísňové sýry, finest exotické omáčky

hojda
20. zář 2015

Huráááá. Finest moje oblíbená řada pro testování nových výrobků. Mátová čokoláda, těstoviny, javorový sirup, různé omáčky na těstoviny a čaje už jsme vyzkoušeli a vše na 1* !!!! Co bych přidala? Vice českých výrobků v kvalitě finest!

tria002
20. zář 2015

Maslo, hamburgery, oliv.olej, mleko, javorovy sirup, testoviny, vlhceny ubrousky a kosmetiku pro mimi.
Vyhovuje mi pomer cena- kvalita..
A videla jsem nekde dokument, kde se o vyrobcich v Tescu dost mluvilo, tak jim verim.
Me asi nechybi nic. Jsem s nabidkou spokojena.

pernicek1
20. zář 2015

Švestkovou pomazánku (marmeládu), ta je nejlepší ze všeho! 😎

zaludova
20. zář 2015

Javorový sirup....ooo to mi nedělejte 😀 musím držet dietu a mám z toho chuť na lívance 😀

bara_itesco
autor
20. zář 2015

@zaludova To já už teď taky 🙂 Ale zas žádná správná dieta nesmí být příliš přísná. Čas od času je dobré udělat si radost, pak se snáze odolává dalším chutím 😉

zaludova
20. zář 2015

@bara_itesco no čas od času by to šlo, ale....😀

bara_itesco
autor
20. zář 2015

Jsme moc rádi, že si z našich výrobků vyberete a že vám chutnají! Koukám, že velmi populární je javorový sirup a samozřejmě čokolády Tesco Finest 🙂 Nedělní večer je myslím vhodný čas na nějakou dobrotu 😉

Pokud byste chtěly ochutnat něco z tipů, které tu zazněly, můžete si je hned nakoupit on-line. Bude-li to váš první nákup s Tesco Potraviny on-line, můžete využít náš speciální slevový e-kupón. Já se s vámi pro dnešek loučím a přeji krásný nedělní večer! Těším se opět zítra!

zimkova
20. zář 2015

U nás nesmí nikdy chybět Tesco polotučné trvanlivé mléko. Bez něj se neobejde ani snídaně ani ranní káva. 🙂
Potom Tesco Value citróny musí být stále v lednici. Jak do domácí limonády, čaje či grogu.
Vajíčka, mouka a brambory jsou neustále u nás zapotřebí také. Na mateřské dovolené vařím skoro denně, tak nesmí chybět ani máslo a samozřejmě cukrovinky pro děti.

audinka24
20. zář 2015

máme rády vše co v tescu koupím ale co nejvíce boduje je šunkové pomazánkové máslo tesco Value a to nám chutná jako rybičky a to u nás boduje na plné čáře...

verkaunka
20. zář 2015

Ahoj, my máme rádi Tesco těstoviny, mléko, máslo, čokoládky - ty jsou výtečné, a cereální tyčinky... a občas zkusím vzít i nějakou tu exotickou omáčku pro manžela.

benjik
20. zář 2015

JoJo javorový, ale i boruvkovy sirup...aaaach.A cookies z řady Finest.A mini znrzlinove kornoutky pro děti.
Já bych uvítala kaštanové pyre.Loni se mi povedl sehnat krém, ale pyre by se hodilo.

irenoslava
21. zář 2015

u nás vede smetana do kávy tesco value

monunkaaa
21. zář 2015

Čokolády tesco finest,bramburky Value...

manma
21. zář 2015

Tesco Finest Hořká čokoláda je výtečná a lahodná, naše oblíbená sladká tečka.

mina_
21. zář 2015

Z Tesco výrobků jsme kupovali Plenky, tehdy zelené balení, než jsme přešli plně na látkovky.
Ale stále kupujeme Tesco finest čokošky, které nemají chybu a doma máme také javorový sirup a olivový olej, Tesco máme i mléko (tedď 2 kartony), vejce a mouku.

bonnie_parker
21. zář 2015

Řada Finest je naše oblíbená. Objevili jsme ji nedávno a při každé návštěvě Tesca se do našeho košíku dostane něco, co jsme ještě nezkoušeli. Díky Finest mi učarovala příchut karamelu se solí - už jsem vyzkoušela lanýže a čokoládové hoblinky na přípravu horké čokolády s touto příchutí, tak bych ocenila nějaké další výrobky s touto příchutí - například tabulkovou čokoládu.
Excelentní je taky zapékané müsli a instantní ovesné kaše Finest. Uvítala bych rozšíření portfolia o jiné druhy kaší - rýžové nebo pohankové, které jsou u Finest ještě neviděla.

cerlada
21. zář 2015

Miluju Tesco Finest čaje! Nejlepší čaje, co jsem kdy pila 🙂

brusink
21. zář 2015

Mám ráda Tesco Finest Džem z rynglí, připomíná mi dětství, když nám rostli ryngle na zahrádce 🙂

bara_itesco
autor
21. zář 2015

Jsme moc rádi, že jste si naši řadu Tesco Finest tak oblíbily! Už jste viděly náš nový magazín Tesco Finest? Najdete tam spoustu inspirace i skvělých receptů právě s těmito výrobky: http://brfrmag.tescorecepty.cz/tesco-finest/0_t...

bara_itesco
autor
21. zář 2015

@bonnie_parker Slaný karamel je opravdu výborný! Zkoušela jste už i omáčku s touto příchutí k masu? http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDetail/Prod... A děkujeme za vaše tipy!

jusinka
21. zář 2015

Místo sladké bomboniery doporučuji koupit " Výběr pikantních sýrových sušenek", sklidila jsem obr úspěch, jsou výborné!
A já miluju Tesco Finest Zapékané müsli s hořkou čokoládou, mandlemi, kakaovými boby a třešněmi, to je delikatesa 😉

bonnie_parker
21. zář 2015

@bara_itesco Díky za tip, určitě vyzkouším 🙂

ammmi
21. zář 2015

Tesco kupujeme veškeré těstoviny a někdy ovocné jogurty (když zrovna není v akci nějaký smetanový). Jinak džemy Tesco Finest nesmí chybět 🙂 a pro synka Tesco Finest čokoládu, protože nesmí mléko. Nedávno jsme ochutnali Madagascan a je výborná 🙂

ammmi
21. zář 2015

A vlastně ještě eidam a šunku od kosti!

bara_itesco
autor
21. zář 2015

Jestli jste teď také dostaly neodolatelnou chuť zkusit něco nového z řady Tesco Finest, připomínám, že 30% sleva na vybrané produkty platí při dodání do 23. 9., takže s objednáním raději moc neváhejte 😉 Výrobky v akci najdete zde: http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/BuyList/List?buyLi...

A budete-li u nás nakupovat on-line poprvé, můžete ušetřit ještě dalších 120 Kč díky našemu speciálnímu slevovému e-kupónu, který naleznete o kousek výš v této diskusi. Krásný večer a zítra se tu na vás budu opět těšit s další diskusí i soutěží!

prumyslovacka
21. zář 2015

Uvítala bych větší nabídku uzenin, i když si skoro vždy vyberu dle chuti, občas musím ke konkurenci....(např. salám Princ, točeňák, ....)