VYHRAJTE 400 Kč – Znáte naši službu Klikni a vyzvedni?

andrea_itesco
28. kvě 2016

Hezké odpoledne, milé maminky,

už jste měly možnost seznámit se s naší službou Klikni a vyzvedni, kdy si můžete zboží objednat z pohodlí domova a následně si jej, v rozmezí dvou hodin, vyzvednout v obchodě? Třeba po cestě ze školky, školy nebo dětských kroužků – zboží bude zabaleno a připraveno v taškách, vy pouze zajedete autem k výdejnímu místu a necháte si nákup naložit. Tato služba je pro vás k dispozici v Praze v Letňanech, v Brně – Králově Poli a v Mladé Boleslavi a zaplatíte za ni pouhých 39 Kč. Stihly jste ji už vyzkoušet? Co vám vyhovuje více – dovoz nebo vyzvednutí si zboží?

Svěřte se nám v diskuzi a vyhrajte lákavé ceny. Přispívat můžete až do dnešní páté hodiny. Ještě dnes vybereme příspěvek, který odměníme e-kupónem v hodnotě 400 Kč na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line na http://nakup.itesco.cz. Na další tři z vás navíc čeká odměna v podobě praktického 4-balení vlhčených ubrousků značky Tesco Loves Baby.

tomikkubik
28. kvě 2016

Službu znám a nevyzkousela jsem.jelikoz Brno máme dále, tak si zboží nechám radši přivést, tato služba se mi nevyplati . Celkově je počet výdejních míst nízký, myslím, že potraviny online jsou výhodnější, člověk doplatí 20 kc k těm 39 Kč a má zboží pohodlně až doma.

zimkova
28. kvě 2016

Dobrý den, kdybychom bydleli v místě, kde služba Klikni a vyzvedni funguje, bylo to fajn. Máme internet i v mobilu, tak by nebyl problém si zboží objednat a pak vyzvednout po cestě domů. Nemusela bych už dlouho vybírat a běhat s košíkem po celém obchodě. Určitě bych ale asi i upřednostňovala a využívala dovoz až domů. Služba Klikni a vyzvedni je fajn v tom, že ušetří čas vybírání zboží. Cena za ni je nízká až překvapivá. 🙂 Dovoz do domu je fajn v tom, že doma stále babička a by nákup převzala, kdyby mi do toho něco vlezlo a nebyla bych zrovnka doma🙂

andrea_itesco
autor
28. kvě 2016

Dobrý den, i na zlepšování služby Klikni & vyzvedni neustále pracujeme a věříme, že ji budeme moci do budoucna nabídnout ve více městech České republiky. Je ideální nejen pro ty, kteří bydlí nedaleko lokalit, kde je dostupná, ale např. i pro ty z nás, jež cestují na chaty nebo chalupy a nechtějí se s potravinami a dalšími potřebnostmi doma balit a přepravovat je. Nákup prostě objednáte přes počítač, tablet nebo telefon a vyzvednete jej po cestě - no, není to ideální řešení? 🙂

ammmi
28. kvě 2016

Znám, ale nevyužili jsme - nemáme auto, takže si objednáváme nákup domů. A když někam jedeme, tak autobusem, takže tam tahání nákupu nehrozí 🙂
Je ale fakt, že je to dobrá alternativa, pokud někdo auto má a někam se chystá. Ještě si pamatuju, když jsme jezdili s rodiči za babičkou a předtím ještě na nákup, ani mě ani bráchu to zdržování nebavilo, jen vyzvednutí je rychlejší.

verkaunka
28. kvě 2016

Na službu jsem koukala, a zatím nemáme možnost využít...ale do budoucna snad možnost bude i u nás a my az vyrazime na dovcu tak určité zkusime...

tajemna30
28. kvě 2016

Dobrý den, znám, ale nevyužíváme. Výdejní místo Brno - Královo Pole máme "z ruky", a nevyplatilo by se nám tam jet. Vyšlo by nás to dráž, než si věci nechat dovézt až domů. Pokud už bych měla jet přímo k Tescu, tak už si tam rovnou nakoupím a vyberu.

sakalpredator
28. kvě 2016

O tehle sluzbe slysim poprve. Bohuzel, ze si jde zbozi vyzvednout jen na par mistech. Vyuzila bych, kdyby bylo vice vydejnich mist.... ale dobry napad 😎

andrea_itesco
autor
28. kvě 2016

Služba Klikni & vyzvedni si získává stále více příznivců. Věřím, že bude v brzké době k dispozici i vám všem a budete jí moci vyzkoušet v praxi i vy.

monunkaaa
28. kvě 2016

O teto službě jsem slyšela,ale u nas bohužel jeste neni.. ale věřím,že přicestuje i k nam. Takze nakupovat mohu buď sama nebo přes tesco online 😉

andrea_itesco
autor
28. kvě 2016

Možnosti máte v celkem 3. Buď navštívit naší kamennou prodejnu nebo na www.itesco.cz objednat a zvolit buď "Doručení domů" nebo "Klikni & vyzvedni". Takové možnosti nabízí Tesco 😉 😉 😉

andrea_itesco
autor
28. kvě 2016

Milé maminky, děkuji za vaše odpovědi 🙂 Výherkyní e-kupónu se dnes stává @verkaunka a ubrousky poputují za @zimkova , @monunkaaa a @tomikkubik . Všem moc gratuluji 🙂