Když vám doma nečekaně zmizí zásoby, nezbývá nic jiného než vyrazit na nákup. Jaké jsou vaše zkušenosti s nakupováním s dětmi. Čekají vaše děti trpělivě u vozíku nebo pobíhají po obchodě a ukazují vám všechny dobroty, které by chtěly přihodit do košíku?
Zapojte se do naší diskuze a podělte se s námi o nějakou zajímavou nebo vtipnou příhodu z nakupování s dětmi. Diskutovat můžete až do dnešních 17:00, nejzajímavější příběh odměníme e-kupónem v hodnotě 400 Kč na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line na http://nakup.itesco.cz. Na další tři z vás navíc čeká odměna v podobě praktického 4-balení vlhčených ubrousků značky Tesco Loves Baby.
Dobrý den, mám 2 děti, a obě jsou hooodně živé. Skoro 5 letá dcerka, už ted zvládá nákupy bez toho, aniž by doslova "vymetla" každé zákoutí obchodního domu, ale o co "přicházíme" u dcerky, velkou měrou vynahrazuje syn, který tento "um" dotáhl k dokonalosti a než nakoupíme, tak desítky věcí vracíme zpátky do regálu, dlažba pod ním je důkladně vyleštěná, oblečení rovnou možné vhodit do pračky. A co vtipného zažíváme? Natálka nám sice už nevymetá země, a nepřerovnává obchodníkům zboží, ale za to se jako malá tanečnice a baletka stará o postavy zákazníků obchodních center.
Nejednou (samozřejmě dle ní potichu,dle nás to musela slyšet nejen dotčená zákaznice) nás upozornila že paní před námi je tlustá, a uzeniny které si zrovna koupila nejsou pro ni vhodné, a že v košíku nemá žádné ovoce a zeleninu - hold malý výživový poradce, který zdarma poskytne informace co doplnit do nákupního košíku 😀 😀 😀
Teď si vzpomínám, co se nám stalo minuly týden. Malýmu jsou dva roky, mela jsem ho v nákupním košíku a přijela jsem k pokladně, vykládal a jsem věci na pas a najednou koukám, že malej drží fidorku v ruce a snaží už se ji rozbalit. Říkala jsem si kde ji vzal a pak mi došlo, že ji vzal z pasu paní a pánovi, co vyndavali zboží před námi. Na to si toho všimli i oni a smáli jsme se tam všichni.
Přihodím také příhodu, která se mi stala asi půl roku zpět....šla jsem s dcerou nakupovat, a dala jí do košíku, měla jsem docela velký seznam... řekla jsem jí, ať drží seznam, že vezmu zmrzlinu z mražáku - docela dlouho jsme vybírala. a když jsem si chtěla vzít seznam zpět, držela v ruce housku... tak jsem se zastavila a říkám... kde máš ten seznam.a co ta houska....... a před námi vidím holčičku, jak drží můj obrovský seznam v ruce a šla spokojeně se svou maminkou dál, ta si samozřejmě ničeho nevšímla...musela jsem jít k ní a poprosit jí, zda by mi seznam vrátila... no jo, někdo si vyměňuje telefonní číslo a naše holčička dá seznam za housku 😀
nakupování s dětmi je zábava..dcera naštěstí zatím tahá v mé nepozornosti zboží z regálů, ale tam stačí pootočit kočár a je po akci ...se synem je to horší ..paní v obchodě si ho naučila na to, že mu vždycky dala salámek (kolečko), takže ta scéna, když tam nebyla a nic nebylo byla neskutečná, ale u nakupování se chová jako typický chlap krám s oblečením jen prolítne, běda, když prohlížím něco déle než 2 vteřiny, už je to "Mamíí jdem".....zrovna včera jsem se s ním po školce stavovala v zahradnictví a chtěla vybrat asi 4 sazenice kytiček do zahrádky ...tak mu ukazuju barvy a říkám mu, že 2 může vybrat on a 2 vyberu já (samozřejmě jsem se ho ptala jestli se mu líbí , ale vše jen protoabych ho zabavila)..došli jsme k pokladně před námi asi 2 starší paní...a už to začlo" tu ztvrdneme jak červený sasanky" , a vrcholem docela hlasitého projevu bylo, když prohlásil " dělej, ujede nám autobus" ...nechci vědět kde na to chodí
Tak my nakupujeme ve třech. Nejmladšího syna poradím na vozík starší mi naskočí před vozík nebo za vozík a jedeme. Potom jen starší syn diktuje co všechno potřebuje bráška, pejsek, tatínek. Taky máme pár veselých příhod, když byl syn mladší a předevsema mi začal vyhovovat nohavice od kalhot a nahlas prohlásil, mami máš chlupavy nohy (neuměl ještě pořádně mluvit). Samozřejmě pro něj jsou chlupavy nohy když se máma den neboli. Nebo mi začne v obchodě vyhrnovat triko a říká, že mi potřebuje hladit bříško. Nedávno se začal hrozně smát a nahlas zakřičel, mamí já prdím, haha, za chvíli opet-mamí já prdím. Takže celý obchod má ozabavu postaráno a já se propadam hanbou pod zem.
@tomikkubik ach jo opět mobil rádi.takze opravují místo vyhovovat nohavice -vyhrnovat nohavice. A ne když se máma den neboli ale samozřejmě neholi.
Mně zatím synáček z kočáru utéct nemůže, ale vtipné mi přišlo, když se mě prodavačka v masně zeptala, jestli si budu přát něco dalšího a kluk v kočárku zrovna spustil brek se slovem nééé😄 Tak jsme šli😊
Tak asi můj nejvtipnější zážitek se synem je z nákupního centra.... To si jdeme po pěší zone a sháníme pro něj botky, akorát nám začalo skvělé období vzdoru... Tomík se rozhodl, že už prostě nechce nic a nikam a začal se vztekat přímo mezi pípacíma bránama u vchodu do obuvi... nejdřív ve stoje, když jsem nereagovala, tak sebou plácnul na zem a řval jakoby mu někdo trhal nohy... tak jsem ho tam nechala ať si řve, podivala se na první regály na botky pro sebe... Pohledy personálu a přítomných nakupujících nic moc... ale koukali by ještě hůř, kdybych mu tam sáthla gatě a vyplatila ho...
Řev neustával, tak jsem ho chytla za ruku, zvedla ze země a dovláčela ho na nejbližší lavičku, kde řev pokračoval do té doby, než přišel manžel a oznámil, že jdeme do auta a dom... Se slovem auto, přestal řvát a pak v lídku došel do auta....
ale musím se přiznat, že ruka mě brněla pěkně, jak jsem mu chtěla nasekat...
Děkuji všem za účast v diskuzi a za vaše vtipné příhody z nakupování s dětmi. E-kupón v hodnotě 400 Kč od nás získává @tompe14 a praktické 4-balení vlhčených ubrousků značky Tesco Loves Baby poputuje za @verkaunka @kuliseks a @mina_ .
Výherkyním gratuluji a těším se na vás opět v zítřejších diskuzích!
Nakupování s dětmi - jednou jsme byli u nás v krámku pro pár kousků s menším synem, tehdy mu nebyli ještě ani tři, procházeli jsme kolem regálu s masem, když syn se přitočil k paní, která se nad masem shýbala a prohlásil: " nečo tu smedí" já zkoprněla, lidi okolo taky, někdo se pochechtával, někdo koukal, jak se k tomu postavím já, napadlo mě jediné - odpovídám mu, že tam asi maj zkažené maso, tak to je cítit - bohužel se s touhle odpovědí nespokojil a odvětil - "paní smedí" no, čapla jsem ho a odtáhla ke kase...není nad dětskou úpřímnost...