V pondělním blogu jsme vám představili naši privátní řadu dětských produktů Tesco Loves Baby (https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/search?...). Nakupujete pro vaše děti i vy produkty Tesco Loves Baby? A věděly jste, že jsou naše výrobky kvalitou srovnatelné s dražšími značkami? Podělte se s námi o vaše zkušenosti s nimi a vyhrajte! 🙂
Příspěvky do soutěže nám můžete zasílat až do dnešní páté hodiny odpoledne. Nejzajímavější komentář odměníme e-kupónem v hodnotě 400 Kč na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line na http://nakup.itesco.cz. Dalším třem z vás zašleme praktické 4-balení vlhčených ubrousků značky Tesco Loves Baby.
Měla jsem možnost vyzkoušet vlhčené ubrousky a sovičkové plínky. Teda ne přímo já, ale můj chlapeček. Plenky mu vyhovovaly, neoprudil se, ráno byl suchý on, postel i oblečení, po otevření balení mi nesmrděly chemii a byly na omak jemné. Pokud na ně natrefíme v akci, občas je taky vezmeme. Větší využití mají ubrousky, které používá celá rodina. Nechápu, jak jsem předtím bez ubrousků mohla žít🙂 Jsou dobré na zadeček, na ručičky, nepostradatelný pomocník na výlet, do auta i autobusu a mají zastoupení i při úklidu v domácnosti. Nedávno jsem si všimla, že máte i řadu šamponu a pěn o koupele. Jak dobereme současné, ráda vyzkouším. Už jsem je oňufala a moc příjemně voní, dětsky a nenásilně🙂
Zdravím...my jako většina maminek plinky, vlhcene ubrousky a z drogerie mám rada vůni pěny do koupele, jinak z dětského sortimentu chci vyzkoušet ještě nějakou drogerii..tak třeba při dalším nákupu 🙂
Jednou jsme zkusili plenky, ale neseděly.
A kosmetiku používáme přírodní, takže ne 🙂
@tomikkubik Je skvělé, že vám takto vyhovují sovičkové plenky. Určitě doporučím vyzkoušet i další produkty z řady Tesco Loves Baby (https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/search?...) Třeba si i další oblíbíte jako tyto 🙂
@andrea_itesco skvělé, děkujeme. Určitě vyzkoušíme. Ani jsem nevedela, že v sortimentu máte i aviváže a další přípravky na dětské přání. To je super🙂
Děti už jsou větší (7a13let), takže plenky a miinčí kosmetika už jsou pasé 😉 , ale minule jsme koupili tesco vatové tampónky-dcera je NUTNĚ potřebovala na tvoření 😀 Takže máme vystavený obrázek ovečky s "opravdovými" chlupy 😉
dcerce kupuji plenky. Jsem s nimi absolutně spokojená, dále vatové tyčinky a vatové čtverečky. Zatím jsme nezkoušeli ani prací prostředky, ani vlhčené ubrousky..
@tomikkubik Ano, určitě to stojí za vyzkoušení. 🙂
@beruzska Jsme moc rádi, když naše produkty využíváte na kreativní a hezké tvoření! 🙂 Škoda že nemáte fotku. 🙂
Dobrý den, kupujeme vlhčené ubrousky, jsou za dobrou cenu, a používáme je naprosto na vše - od rukou, až po utírání bot, když nás na chodníku něco nemile překvapí 😀
pro mě jsou také jedničkou Vaše sovičkové plenky, já svého syna převážně látkuji, ale na cesty jsme dlouho hledali spolehlivé plenky, které nejsou přespříliš naparfémované, neprotékají nám a hodně toho pojmou.. Tohle všechno Vaše sovičkové plenky splňují a já je vždycky ráda koupím do zásoby 🙂 ovšem je tu ještě jeden produkt, který mě opravdu hodně oslovil a to jsou Vaše šťourátka do uší - nedrolí se z nich vata, jsou hezky tvarované a přitom za slušnou cenu
Děkuji všem za účast v diskuzi a za vaše názory na nákupy produktů značky Tesco Loves Baby. E-kupón v hodnotě 400 Kč od nás získává @kami1984 a praktické 4-balení vlhčených ubrousků značky Tesco Loves Baby poputuje za @petra_pf @sedmiteckas a @sarka49 .
Výherkyním gratuluji a těším se na vás opět v zítřejších diskuzích!
To je milé, děkuji moc 🙂
@andrea_itesco děkuji moc.
@andrea_itesco Děkujeme moc, výhra nás potěšila.
@andrea_itesco moc děkuji,zrovna dneska jsem potřebovala dobrou zprávu a že bude taková;) Velmi děkuji a rádi u mamky využijeme, tak už dovážíte;)
Rychle, rychle ať jsem první, protože nás bude víc, jsou to přece sovičkové plínky!!!!