Milé maminky,
každý z nás má jiné chutě – to je jasné i nám na Tesco Potraviny on-line. Proto jsme pro vás vytvořili nástroj, který zaznamenává vaše oblíbené produkty do jednotného seznamu, navíc vám ještě více ulehčí práci s nákupy. Potěšilo by nás, kdybyste se s námi podělily o to, jaké položky se nejčastěji objevují právě na vašem seznamu oblíbených produktů – ať už na tom virtuálním nebo tradičním na papíře.
Zapojte se do naší diskuze a prozraďte ostatním maminkách, co u nás máte nejraději. Nejzajímavější příspěvek dnes odměníme e-kupónem v hodnotě 400 Kč na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line na http://nakup.itesco.cz. Na další tři z vás navíc čeká odměna v podobě praktického 4-balení vlhčených ubrousků značky Tesco Loves Baby. Vyhodnotíme příspěvky zaslané do dnešních 17:00.
ten seznam věcí využívám, a pouze doplňuji aktuální položky..na obvyklém, uloženém seznamu je mléko po celém balení, mouky /hladké nejvíc, ráda peču/, cukr, olej, těstoviny Barilla, vejce, máslo, sádlo, mražená kukuřice, rýže, prostě spižírnový základ.
Náš seznam nejčastěji kupovaných výrobků vytváří syn.
Takže jsou to: plínky se sovičkou, vlhčené ubrousky, Hami mléko a cokoliv sladkého na obalení maminčiných nervů, případně něco mraženého místo obkladu na hlavu..pro všechny.. ;) a protože rád krmí našeho kocoura, bereme taky kapsičky..
Zrovna v tomto období , kdy mám půlroční miminko, je nákup vždy jasný...vše pro miminko, takže jsou to vždy plíny, kojenecká voda, aktuálně příkrmy ve skleničkách a kosmetiku... no zrovna originální to není, ale pro mě je takovéto nakupování nové 🙂
Nejčastěji věci na pečení, hladká mouka, cukr, vajíčka, máslo, kakao a pak věci na obědy takže těstoviny, rýži, brambory a ve velkém maso, mléko, jablka a jogurty.. To naše mimčo zbožňuje.
seznam nákupu jsem objevila díky minulému týdnu s tesco... máme toho hodně co objednávat... objednávám pro rodiče (otec nemá nohy), babičku a pro nás.. takže je toho fakt hafec...
pro rodiče - většinou klasika, takže nechybí pečivo, máslo, margarin, těstoviny, vejce, hlavně balík mléka a několik druhů balíků vod.. aby se s tím mamka nemusela tahat.. bohužel vody často chodí po kuse a nebo balíku... ti co nákupy připravují by měli víc myslet a nebo by v košíku měla být možnost si vypbra jestli volné lahve nebo balík...
pro babičku - bereme hlavěn mléčné výrobky - jogurty, sýry, pak má ráda budapest pomazánku, nechybí ani chleba, mléko a kousek šunky
a pro nás je to vše od pečiva, přes mléčné výrobky po maso.. to tedy musím obzvlášť pochválit, nidky se mi nestalo, že by mi přivezli "unavené" maso.. a plátkované kotlety nebo pečěně nechybí v žádné objednávce, pak plenky, za chvilku i první příkrmy pro naši dcerku a hlavně ovocné kapsičky pro staršího banditu
jen tedy jendna vec mimo.. v profilu bych uvítala možnost uložení a nastavení více doručovacích adres...
@kh87 Váš syn opravdu myslí na všechno i na všechny 🙂)
Tak při každém nákupu jsou to určitě kojenecké vody, sušené mléko a nově teď i příkrmy. Zrovna dnes čekám řidiče s velkou zásobou všeho. Odjížíme totiž v sobotu na dovolenou a tam mixovat zeleninu opravdu nehodlám 🙂
Můj první nákup byl na Kladné doporučení mé sestry,která objednává často. Tak jsem to také chtěla vyzkoušet a ušetřit práci a čas. Bydleli jsme na Plzni-jihu,kam závažíte. V seznamu byli potřeby pro mrňouse, tj.přesnídávky, skleničky s výživou na oběd, kukuřičné Krupky. A nějaké další věci do domácnosti. Byla jsme spokojena.Ted jsme se bohužel přestěhovali do mista, kam nedovážíte. Okr.Tachov
kromě klasických věcí jako mouka, pečivo, ovoce a zelenina je seznam hodně ovlivňován naším synem..s věkem našeho syna se objednávky postupně mění - začalo to kojeneckou vodou, sunarem, pak postupně příkrmy a i když postupem času jsem si je více vařila sama ze surovin nakoupených kde jinde než v tescu, tak zůstalo pár oblíbených, které nakupujeme v super akcích 4+2...také stále nakupujeme naše stálice - pleny, ubrousky...a určitě spoustu hraček a oblečení - FaF je bezkonkurenční - v našem šatníku je ho asi největší zastoupení, vždy ráda využiji kupony z clubcard - zejména právě na oblečení...no a poslední rok, kdy jsem na mateřské objevila nového koníčka - výrobu slaných dortů- se seznam rozrostl o Penam super sandwich, který chodím několikrát týdně nakupovat spolu s různými klobáskami a pultovými uzeninami, kterými své slané dorty zdobím..viz foto a můj profil...
Každý náš nákup obsahuje mrkev, okurku a řepu. To jsou stálice po celý rok a k nim pak pokaždé dalších 50 a více položek🙂
Zdravím, samozřejmě kromě běžných potravin, ráda nakupuji v Tescu (ať už přímo v obchodě či online) těstoviny Tesco a čokoládky, vždycky do každého nákupu přidám alespoň jednu, dvě čokoládky.. jsou faaakt výborné....mohu jen doporučit... např. tato:
https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/product...
jinak hodně nakupuji kapsičky pro malou, ve velkém mléko, mouku, vody.....
Úplně jednoduše: těžký věci do spíže 🙂
Momentálně hraji prim kukuřičné tyčky Rey pro naši malou. Miluje je a mají je jenom v Tescu. Bohužel mám Tesco 60 km, ale i tak si jednou za měsíc uděláme výlet.
My nejvíc nakupujeme produkty Tesco, stále ještě plínky, pak papírové kapesníčky a hodně jsme ted najeli na Tesco Finest a nejoblíbenější jsou džemy Finest na palačinkách 🙂 jsou opravdu chutné a s konkurencí nesrovnatelné 😉
@vrabcak0007 No to je boží! Hned bych si dala 🙂
co nakupuju nejraději to se ani nedá říct, že úplně nejraději , ale ráda nakujpuju objemné věci...plínky, psí granule, psí konzervy, balíky s pitím (občas) ..nejraději na tom mám to že mi to přivezou ke dveřím anikdo se s tím nemusí tahat
u nas je to tvarohacek cokolada, vzdy 10-15 kousku - rikame si ze uz podle toho musite poznat nase obednavky (je to prima v kamenem obchode jich tolik nikdy nesezenem), no a mleko - vzdy tak aspon "pul kravy mleka"
Tezke nebo objemne věci 🙂 - drive pleny, lahve, kocici pisek.
@markysek2 To jsem ráda, že vám můžeme takto usnadnit život a nemusíte se s tím tahat 🙂
co nejčastěji nakupuju? tim ze mam dve male deti tak se seznam odviji od toho - plenky, detska vyziva, moc rada mam FaF modu pro deti - za přijatelnou cenu krasne věci, hodne obleceni od Disney protože dcerka ma ted Minnie manii a u vas je velky vyber. Dále hodne syry - mate siroky vyber i kozich a ovcich, takze syry delaji dost podstatnou položku na vyslednem nakupu 🙂
V Tescu nakupuji hlavně módu FaF jak pro sebe tak pro pánskou část rodiny. FaF móda je je vždy za fajn cenu při skvělé kvalitě.
Na i-teco nejčastěji objednávám těžké věci, abych je nemusela tahat z "běžného" nákupu, když mám ještě děti. Takže mléko pro děti, pivo pro manžela a nějaké bublinky pro mě🙂. Plus většinou vždycky, co je potřeba. Jinak na seznamu na běžný nákup se nejčastěji objevuje pečivo, jogurty, sýry, zelenina.
Tak na našem seznamu oblíbených položek jsou momentálně pleny Tesco a veřte, že na dvojčátka jich je potřeba opravdu dost 🙂 Takže dovoz tolika balíků až domů společně s ostatními potřebnými věcmi je pro mě úleva ba i vysvobození. Prostě super 😉
Pro malou pliny a kukuřičné krupky bez těch ani ránu. Tatkovi pivo Plzeň a já si koupím nějaký dobrý sýr 😀😀
@1miska Sýry jsou super 🙂 Už jste zkoušela i nějaký z řady Tesco finest*?
Zejména věci, které jsou těžké a dále věci, kterých spotřebujeme hodně. To je nealko, mouka, cukr, olej, máslo, mléko, jogurty, čistící prostředky, prací gely, dětské plíny a dětské příkrmy. Dále zeleninu a ovoce, protože při závozu je lepší kvalita než v obchodě. Ušetřím čas, nervy při nakupování se 3 dítky a ve výsledku i peníze, protože si pohlídám zboží v akci. 🙂
Tak u nas se nakupuji hlavne tezke veci jako treba vody a ted budeme ve velkem nakupovat i plenky 🙂
U nás jsou to samozřejmě klasické potraviny jako pečivo, máslo, mléko, jogurty... no a kdykoli máme milovanou svíčkovou nesmí k tomu chybět brusinky! a jelikož já teď ujíždím na nakládaných potravinách, tak se u nás na seznamu prostřídávají olivy, červená řepa, cibulky.... 🙂 samozřejmě z řady finest mňam!
U mna same zdrave, ako tak pozeram na vypis. 🙂
Ovocie, zelenina, múky, syry, mlieko atd. 🙂 Objednavam hlavne základné potraviny. Chlieb si pecieme doma - takze objednavam iba muku a korenie a semienka. Jogurt si tiez robime doma - takze objednavam iba plnotucne mlieko.
Mno asamozrejme tazke veci ako zavareniny, drogeria.
Tesco finest Caesar dresing 🙂