TÝDENNÍ SOUTĚŽ o ceny v hodnotě 3 x 3 000 Kč - Podělíte se o zkušenosti s Tesco Potraviny on-line?

andrea_itesco
23. kvě 2016

Milé maminky a nastávající maminky,

jsme rádi, že jste se připojily k našim dnům s Tesco Potraviny on-line, a proto pro vás máme již druhou týdenní soutěž! Nakupujete s námi rády? Podělte se s námi o vaše zkušenosti se službou Tesco Potraviny on-line.

Necháváme čistě na vás, jak příspěvek zpracujete. Zašlete nám třeba fotografii, obrázek nebo básničku – kreativitě se meze nekladou! 🙂 Tři nejzajímavější počiny odměníme slevovým e-kupónem v hodnotě 1 500 Kč na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line na http://nakup.itesco.cz a balíčkem Tesco finest* a Tesco Loves Baby produktů v hodnotě 1 500 Kč. Soutěž končí k sobotní (28. 5.) půlnoci. Moc se těšíme na vaše výtvory!

tomikkubik
23. kvě 2016

Za sedmero horami a řekami se nachází malá vesnička, ve které ani vláček nejezdí. Krámy tu nejsou, spousta starších lidí ma ovečky, kozy, ale dopravní prostředky jim to nenahradí. Taky tu žije rodinka s malými dětmi, všichni jsou velcí jedlici a maminka s tatínkem sklerotici. Ještě že existuje služba Tesco online a přiveze i na ten náš konec světa co si přejeme. Lidičky tu službu využívají a my samozřejmě také. Skvělí a příjemní řidiči nám přivezou nákup klidně o víkendu a my si můžeme žít jako v pohádce.

luca16
23. kvě 2016

Nakupuji velmi rád,
Tesco je můj kamarád,
potraviny, drogerie,
to je jedna harmonie.
Přidáte se také k nám?
Ukážem Vám způsob jak 😉

gryfis
23. kvě 2016

Hele táto, co bys rád? Pivko, kýtu, uherák?
A ty babi? Jasně máslo, mlíko, mouku..
A co ten náš malý předškolák?
Same sladké blbosti a ovoce trošku.
NO a máma ty potřebné věci,
ať neumřeme hlady všeci.
Naklikáme i to pro siláky,
kéž má doručitel fakt bicáky.
Uf a už je to hotovo.

Aaa už jede panáček,
avšak ne ten poštovský.
Aj, no je to ale "siláček".
Nese nákup obrovský.
Kolena se snad i chvějí.
I mouchy se strachy smějí.
Táto pomož! Žeprý nutné není.
A nákup místo šmahem mění.
Uf a už je to hotovo.

V kuchyni i v komoře,
tesco nákup lebedí.
Dítě šmejdí v komoře.
Táta s pivkem lebedí.
V troubě se dělá buchta,
v pračce se pere prádlo.
Já kynu jak ta buchta,
bude mi malý všecko prádlo.

Když nemusím skoro nic udělat.
Jen ťuky ťuk z domu udělat.
A na zadku doma počkat.
Na nákupo nosiče počkat.
Ale, kde že!
Kecy z věci 🙂
Volný čas jsme venku,
vyvenčíme fenku.
Pohrajem si, zacvičí me.
Tesco auto pozdravíme 🙂.

p_ch
23. kvě 2016

zkušenosti nemáme protože k nám nejezdíte :(

zimkova
23. kvě 2016

Dobrý den, my byli moc a moc spokojení. Sice nejsme v rozvozovém místě, ale máme kamarádku spolupracovnici z jedné naší pobočky firmy, ve které pracuji, a ta nám nákup poslala 🙂 iTesco má super akce a prima nabídky. To my máme tady na vesnice všechno předražené. Během nakupování jsem si mohla upravovat zboží až do konce objednávky. Tam se mi třeba objednaná rýže dokonce za tu dobu i zlevnila, protože byla zrovna v den objednávky v akci. Fakt super, mohu jen a jen doporučit. Posílám pár fotek, jak byly nadšené děti. Dokonce jsem si i vzpomněla na zdobící trubičky a lepidlo pro děti. 🙂 Už jsem na to totiž během nakupování několikrát zapomněla 🙂 Děti mě během nakupování radily

juliemichal
23. kvě 2016

bohužel taky zkušenost s nakupováním online nemám.dozvěděla jsem se teprve dnes,že je i v Tescu taková možnost,ale ráda vyzkouším 🙂

verkaunka
23. kvě 2016

Já přidám nedávnou zkušenost: Muž odjel na dva dny pryč, a mně nebylo dobře, tak jsem si ještě stihla nakoupit ve velkém, ale jediné, co mi rychle došlo, byla zelenina a ovoce.. dceři jsem dávala jako preventivku pořád ovoce a do sebe se ho také snažila naládovat... došlo mi a co teď.. s horečkou se mi opravdu nechtělo ven, tak mě napadlo hned Tesco. Bylo to poprvé, co jsem zkusila ovoce, a opravdu musím řicí, že ovoce nádherné, čerstvé, a moc dobré...a ostatní potraviny také super... a obsluha? No opět super, dokonce i chvilinku pán popovídal, zavtipkoval, že v našem okolí má ještě tři objednávky a jel s úsměvem, pokaždé moc příjemní pánové.. to se mi ještě nestalo... sice nenakupuji tak často online a s masem a pečivem nemám zkušenost, ale když už, tak jedině Tesco 🙂

andilekanitka
23. kvě 2016

Já mám zkušenost takovou, že vždycky přijede tak super pozitivně naladěný pán, že mám hned lepší náladu 🙂 jak to děláte, že tam máte tak super zaměstnance? to se jen tak nevidí 😉 😕

andreaandrejka
23. kvě 2016

Zkušenost napsat nemohu, jelikož do naší oblasti nezavážíte a asi nikdy ani nebudete 😀

maky86
23. kvě 2016

Tak já nejsem nijak kreativní proto můžu jen napsat, že zkušenosti mám ty nejlepší a jsem fakt ráda že jsem kouzlo Tesca online objevila.

mari90
23. kvě 2016

Ani my zkusenost nemame, protoze k nam nejezdite

rory_g
23. kvě 2016

Za službu jsem vážně vděčná
radost má je neskutečná.
Můžeme si hrát a smát
Tesco je náš kamarád.
Ušetříme času spousty,
můžeme i sečíst chrousty.
Léto zase blíží se,
co nám asi přinese?
🙂

sarka49
23. kvě 2016

s dcerkou se nedostanu na "velký" nákup, tak jsme těch 12 balíků plenek objednali přes itesco. Bylo to poprvé, co jsem si takto objednala něco domů Na vesnici jsem připravila trochu rozruch sousedkám, že já, na mateřské a nákup si nechám vozit. 😀 Ale co.
Servis byl skvělý. Rozhodně jsem nenakupovala naposledy. Pán ochotný. dovezl bedny ke dveřím. Fakt jsem byla spokojená.

zanri
23. kvě 2016

Zkušenosti se službou Tesco Potraviny on-line bohužel nemám, protože u nás nefunguje, ale určitě bych byla spokojená, protože bych nemusela chodit pro velký nákup natřikrát, nemusela tahat těžké tašky a ušetřila bych spoustu času, který bych mohla věnovat malému, který nakupování zrovna nemusí☹ PS: Tesco u nás ve městě je, tak nechápu, pro nefunguje rozvoz i u nás...

germaine
23. kvě 2016

S Itesco jsem již delší dobu spokojená, ale poslední návštěva asi před 14 dny mě dostala...vždy jezdí jeden závozník - tentokrát přijeli dva. Jeden vylezl z auta a už skládal přepravky na zem - druhej seděl v autě, ale jakmile zahlíd zpoza rohu vylézt "ženskou" téměř vypad z auta a jal se pomáhat řidiči, kterej už vyndaval nákup...kvůli babce by nejspíš nevylez 😀 závěrem sem dostala dvě finest čokoládky pro kluky, kteří se ozývali z koupelny...prostě mi, matce na mateřské pozved po dlouhý době sebevědomí, že to ještě není tak špatný 😀

bhlavacek
24. kvě 2016

itesco je uz pevnou soucasti naseho tydne, vzdy obedname pro sebe a pridame nakup i pro rodice a vyjde to na dve, tri bedynky. S detmi pak vse vybalujeme. Na itescu jsme se ucili ovoce a zeleninu, a to i se sestrenkama, vzdy neco z bedny vytahnem a ptame se co je tohle? Znate to? U nas si deti uzivaji vyskladavani, treba jablek do bedynky, nebo kapsicek pro kocky, trideni podle barev a podobne 🙂, s nakupem si proste hrajem.
No a pro deti uz je to takova samozrejmost, ze kdyz jsme dostali k vanocum darkovy kos s jidlem, prohlasili ze to je jako kdyby prijelo itesco 🙂.

ladyhacek
24. kvě 2016

fotky nemáme, básničky neumí > takže originál nebudu.
s itesco jsem spokojení a již několikrát jsem využili 🙂

lenboda1
24. kvě 2016

iTesco rozvoz zboží dneska zdarma,
tahle služba !? pomyslím si pro mě marná.
Ale pak jsem si nohu zlomila.
Ha ! Nákupy ? Kdo je za mě udělá ?
A tak usedám v rozpacích k PC,
smíšené pocity se ve mě mísí.
Přesto během krátké chvíle,
s úsměvem už zboží objednávám čile 😂.
Výběr velký a rozmanitý je,
nakupuju v natáčkách, v klidu svého pokoje 😂😂.
Ještě mrknu do spíže i do lednice,
kontroluju co mi chybí....nikde žádná tlačenice 👌.
Teď už poslední krok a objednávka hotová je k odeslání,
teď už klidné bude moje usínání .
Ráno čekám nedočkavě,
až zazvoní si na mě 😅😅😅.
"Dobrý den, zásilku z Tesca tu pro vás mám 😄 !"
" Juchú " do sluchátka odpovím " hned se k vám dobelhám !"
Závozník urostlý je, mile se na mě usměje,
vidí jak s hůlkami bojuju 😉, " Počkám, nic se neděje 😰".
Schvácená koukám na svůj první nákup,
vše tam bylo 😅 sedělo to na chlup.
Nákup bych určitě neunesla sama, až do bytu,
já pochvaluju si spokojeně službu tuhletu.
Berle jsem odhodila, už je to nějáký ten čas,
věrná jsem vám však zůstala, objednávám si tu zas.
Bez mačkanic, bez starostí, netahám jak soumar nic 😃😃😃😃,
co lepšího může si přát žena víc 😅.
Nakupuje za mě někdo jiný, podle mého seznamu,
a já domů zlehka kráčím, konečně jsem za dámu 👍.

fidorka01
24. kvě 2016

Také se musím přidat, že zkušenosti nemám, a velice mě to mzrí. Jakožto mamina na mateřský se třemi dětmi bych tuto službu využívala velmi často ☹

78marcela
24. kvě 2016

Máme smůlu, Tesco není,
upadli jsme v zapomnění,
Tesco kašle na město Znojmo,
za to Kaufland máme dvojmo.
Je to škoda, sejři mě to,
obzvlášť když už nemám auto.
Odkázána na místní jednotu
nakoupim tam (bez jásotu),
páč mezi bandou exotu
čučím tam na tu drahotu.
O Tesco online marně sním,
zda u nás bude? Doufat smím!

markysek2
24. kvě 2016

Fotky nemáme, sice řidiči co sem jezdí jsou sympaťáci, ale nevím jak by se tvářili kdybych je fotila,a hromada nákupu je nic neříkající..a většinou zmizí na svém místě dřív, než si na nějaký foťák vzpomenu, to je jediný úklid kdy uklízí opravdu celá rodina, bez jakýkoliv protestů ...musím uznat, že je vžycky veselo, když pan řidič zabere celou naši ulici, prý tu máme zaparkovaných moc aut, pak většinou mají strach, že to budou muset vycoufat, tak pokud u nás už nebyl a neví že se to dá naštěstí projet, je to téměř vždy první otázka po pozdravu , ale nedivím se ..taky se párkrát stalo, že nás hledal a přivedl ho manžel, který šel od autobusu...a protože je vtipálek tak nezapomněl hrubým hlasem dodat, já už jsem z práce doma a ty ještě nemáš ani nakoupeno...vzbudil respek i u řidiče, který se hned hájil tím, že dorazil v námi určenou dobu ...no a básnit nechám ostatní, já zkusím vsadit a příjemně veselou historku 😀 😀

smallinka
24. kvě 2016

Mateřská je velká dřina
děti křičí, žádná psina..
Máma neví co dřív dělat
bavit děti, vařit, nakupovat?

Táta také práci má,
celý den se nadělá...
večer chvíli klidu by rád
avšak děti chtějí si hrát.

Dnešní doba je však zlatá,
internet má snad každá chata.
Online nákup je tu k mání,
žádné fronty a běhání.
Všechny věci potřebné
máme doma, ani se nenadřeme.

K počítači sednu ráno,
chleba, mléko, pleny! kámo.
Můžu klidně objednat,
a jsem za to velmi rád.
Do druhého dne,
máme ve spíši zase vše.

Čerstvý chlebíček mi přivezou,
k tomu dětský dudlíček vezmou,
i náš malý Ben
užívá si jen
svoje dobrůtky hovězí,
aspoň nikam nejezdí.

Koupelna se netrhne,
ale toaletní papír máme hned.¨
Také pasta na zuby
nechybí dnes ani nikdy.

Co je pro mě velký bonus,
přivezou i věci zdravé,
křehké plátky grahamové,
teď už i čas ušetřím,
oblíbené sushi rolky doma sním.

Tesco nákup všichni chceme,
bez toho se neobejdeme.
Navíc máme více chvílí,
rodinné vztahy více sílí 😉

ta_kacka
24. kvě 2016

zkušenosti mám skvělé, fotodokumentaci žádnou (ač jsou skvělí, tak ridiče nefotím, nákup rychle vyklidím) a básničky nesložím... Tak posílám výsledek nákupu- udělala jsem si zdravý dortík k narozeninám 🙂

malinka_02
25. kvě 2016

Náš dvouletý syn si vždy v tescu běží koupit lízátko a tak nákup přežijeme, proto první co nám musí dát pan řidič když nám přiveze nákup, je lízátko. Syn mu běží otevřít a celou dobu se ho ptá proč 😀 , řidiči mají svatou trpělivost 😀 😀

petra_pf
25. kvě 2016

Básniček tu bylo dost, nejen Tescu pro radost 🙂

Také máte strach, když děláte něco poprvé?

Už je to zpátky několik let, kdy jsme se s manželem domluvili, že donášku zboží vyzkoušíme, když už máme ten "slevový kód".

Manžel miluje nakupování (nemyslím ironicky) 🙂 Zejména ovoce a zeleninu vybírá obzvlášť pečlivě.

"Hlavně neobjednávej ty banány a jablka, to ti tam naberou ty nejhorší!" radil manžel. Já ho neposlechla (ehm,...) a objednala. Trnula jsem celou dobu, co nám to dovezou, že by zas měl manžel pravdu a já bych to pak celý měsíc (i déle) poslouchala.

Uf, jak jsem si oddychla, když jsem zboží vybalila a ovoce bylo ok. Manžel už z principu řekl, že by si vybral lépe, ale věděla jsem, že tentokrát jsem vyhrála já a Tesco 😎

Člověk si musí umět dělat i malé radosti.

ammmi
25. kvě 2016

Naše zkušenosti bych shrnula tak - dle obrázků, téměř všichni řidiči jsou usměvaví, jednou přijel pán, co zřejmě neměl svůj den - když jsem odmítla vzít mraženou zeleninu, která byla jako náhrada, hodil s ní do bedýnky, celou dobu se mračil a na pozdrav zabručel 🙂 ale jinak jsou fakt všichni super! Mám i pocit, že už tu ten řidič byl znovu a v pohodě.
Dále jsme vždy netrpeliví, když dorazí - tak někteří přijedou včas chvíli po začátku objednaného času, někteří na poslední chvíli a asi dvakrát o chviličku později, to jsme pak neplatili dopravu.
Bohužel ve velké části nákupů máme nějaké náhrady, i když jde třeba jen o jinou příchuť. Někdy jsme spokojení, někdy je vracím. Raději bych byla za dražší a kvalitnější náhradu - je vidět, že záleží, kdo nákup připravuje. Někdy vezou náhrady cenově podobné, jindy zas raději méně kusů, ale lepší. Potěšilo mě když jednou přivezli náhradní olej a byl nizkoerukový a gmo FREE jako ten původní 🙂
No a nakonec ovoce, zelenina téměř vždy perfektní, lepší, než bych našla v obchodě, párkrát (max 5x) to nebylo úplně na nejlepšího smajlika, ale zase nemůžu říct, že by nebylo čerstvé nebo nějak špatné.
A zrovna nedávno mi přivezli žitnou mouku, která nebyla ani psaná v náhradách, zato vím jistě, že jsem objednala špaldovou 😀 ale to nevadí, budou žitné sušenky...
To jsem vypsala takové "perličky", celkově jsme s iTescem moooc spokojení a už si neumím představit, že by sem nejezdilo 🙂

jarcca
25. kvě 2016

Vaše sovičkové pleny jsou dobré po všech směrech...krásná cena, super drží, jsou krásné, malý má po nich příjemnou pokožku a dokonce jsou i skvělá hračka! 🙂 A stejně jako Vaše produkty i služby jsou naprosto super! 🙂

konik28
26. kvě 2016

U nas jezdi Tesco pravidelne a kdyz je obhednano ve vecernich hodinach 4 lety syn proste musi pockat na ridice a popovidat si s nim,mame stesti ze k nam jezdi sami sympataci,kterym nevadi zvidave otazky naseho syna😄

mrkew
26. kvě 2016

Tato takže pro tebe jsem objednala dva ty paprikovy buřtíky. Mamce nejake sýry a mě jen takovou maličkost : plinky kremy na.prcku, jogurty, šampony, oblečení, brindaky , přesnídávky, Krupky, brumíky, kasičky no snad jsem na nic nezapomněla. ...

denitek
27. kvě 2016

Jak moc rádi bychom u vás nakupovali ☹ jenže... zatím nejezdíte až k nám ☹ ale snad se to brzy spraví 🙂