Milé současné i budoucí maminky, ráda bych vám poděkovala za tento týden, který jsem tu mohla strávit s vámi. Moc děkuji také za spoustu tipů, rad a názorů.
Bylo skvělé tu s vámi o všem diskutovat a já doufám, že se vám to líbilo tak jako mně.
Jak se vám dny líbily? Pomohlo vám to třeba i změnit názor na nakupování potravin online? Líbí se vám Rohlík se svou nabídkou?
Dnes pro vás mám také vyhlášení vítězů z denních soutěží, na týdenní soutěž můžete odpovídat ještě dnes do 18:00 hodin. Poté vyhlásím vítěze i této dnešní soutěže
Prosím všechny vítěze, kteří zde budou vyhlášeni, aby mi poslali zprávu se svou adresou, jménem, telefonním číslem a emailem, abych se s vámi mohla spojit a předat výhru
Pondělní soutěž o Lamaze a Boon:
Svačinový box Boon - @kajjina
Lamaze Koník Ferda - @clara.7
Úterní soutěž o balíčky kosmetiky Nivea:
@1kolousek1
@lenula4
@bledulka84
@zimkova
@loc
Středeční soutěž o balíček Maso-uzeniny Písek a vouchery na nákup u nás:
@petracig - Balíček uzenin od Múúú Písek
@bobulinka - nákup v hodnotě 600 Kč na Rohlik.cz
@kspp1 - nákup v hodnotě 600 Kč na Rohlik.cz
Čtvrteční soutěž o Avent parní hrnec
@petra_pf
Páteční soutěž o 3 teploměry Hartmann:
@pernicek1
@tichackova
@mimar
Sobotní soutěž o balíčky Coccolino:
@vercula7
@skyvik
@tajemna30
@hohe
@ta_kacka
Všem vítězům moc gratuluji! Všem ostatním děkuji, že jste se zúčastnili a dali tolik krásných příspěvků Třeba se společně opět potkáme
Přeji vám všem krásné Vánoce
Klára
Jéé super, děkujeme moc za výhru!
Moc moc děkujeme za výhru
Jééé to je potěšení po ránu mocccc děkujeme za výhru dny s rohlik.cz byly skvělé
pěkné Vánoce přeji
To je mi hezké probuzení, to je mi krásné ráno....to zpívala dneska Amálka...a měla pravdu Děkuji moc za krásné soutěžení a INSPIRATIVNÍ OTÁZKY, hodně jsme se všichni dověděli
KRÁSNÉ A KLIDNÉ VÁNOCE VŠEM!
Dny s Rohlíkem byly hezké, i když jsem nevyhrála nevadí Gratuluju všem maminkám a přeju pěkné Vánoce
Jůů i my děkujeme za výhru Krásné Vánoce
moc děkujuuuuu já mám takovou radooost
díky
I ja moc dekuju za vyhru, krasny vanocni darek, ktery se bude hodit
Děkujuuu Ferda se bude synovi moc líbit
moc děkuji za výhru, udělala velkou radost. Moc děkuji za dny s Rohlíkem, a Vám přeji krásné svátky vánoční.
to je radostná zpráva, děkujeme děkuji za celý týden, za velmi zajímavé a přínosné diskuze a vůbec, jsem ráda, že jsem se o rohlik.cz dověděla, znala jsem jen i-tesco.
Děkujeme moc a moc
Jsem ráda, že jsem vás mohla potěšit a mám tu ještě vyhlášení velké týdenní soutěže
Balíčky Persilu a Silanu získávají:
@pidisek
@sweet81
@viridie
Vouchery v hodnotě 1200 Kč na nákup na Rohlik.cz získávají:
@minonnka
@cattus
Moc moc všem gratuluji a poprosím také o adresu, telefonní kontakt a email do soukromé zprávy
Díky
Klára
@klararohlikcz Jé, děkuju moc Velmi mě to potěšilo
Musím říct, že jsem ani nečekala tolik příspěvku na týdenní soutěž s tématem 3 hodiny týdně navíc. Vážně mnoho skvělých příspěvků. Moc vám za to děkuji.
Ještě jednou krásné Vánoce a doufám, že budete nakupovat na Rohlíku.
Kdyby jste nakoupili a měli s něčím problém, tak se tady na mě klidně obraťte do zpráv a já vám ráda pomůžu
Hezký večer
Klára
A pokud si některá z výherkyň z Prahy bude chtít vyzvednout cenu u nás v kanceláři na Praze 8 na Křižíkově, tak vám moc ráda uvidím osobně A osobně vám ukážu naše kanceláře
@klararohlikcz Bezva, děkuji mnohokrát !
Sice jsme nic nevyhráli, ale já vím, že člověk nemůže vyhrávat pokaždé Chci poděkovat za krásné dny. Zase jsme se dozvěděli něco nového a to se počítá. Už se moc těším na další dny s vámi
Také moc děkujeme za výhru. Jsme moc rádi, že jsme se mohli zapojit. Přejeme klidné svátky, pohodu a dětem spoustu dárečků.
@klararohlikcz děkujemee moc nás to potěšilo
krásmné vánoce!
@klararohlikcz Jeee moc dekuji! To je super zprava, mam velkou radost a tesim se a vyzkousim sluzby na Rohlik.cz
To se mi ted bude krasne zehlit, s lepsi naladou
Vazne dekuji, necekala jsem to, pac prispevku bylo tolik....
Gratuluji i ostatnim vyherkynim a vsem preji krasny vecer a jeste hezci Vanocni cas
tak zase nic
@klararohlikcz moc děkuji.. IZ jsem poslala a ještě jednou moc děkuji..
Ahoj, moc děkujeme
za výhru... váš obchod se mi moc líbí a doufám, že rozšíříte působnost i na Ostravu a okolí.
Přeji veselé Vánoce.