Týdenní soutěž - Chtěli byste 3 hodiny týdně času navíc?

klararohlikcz
14. pro 2015

Milé maminky, těhotné i zatím netěhotné☺ Jsem moc ráda, že vám tu tento týden můžu představit naši službu Rohlik.cz. Jsme mladá firma, která chce změnit nakupování v České republice. Jestli už nechcete trávit čas v obchodním centru a kupovat stale stejné potraviny jako mají všude, tak jsme tu přesně pro vás. A co je super, nemusíte nákupy plánovat, my vám je dovezeme už do 90 minut v Praze a Brně.

Nákupy potravin online šetří minimálně 3 hodiny týdně váš čas i vaše nervy v přeplněných obchodních centrech, tak mám tu pro vás velkou týdenní soutěž!

Řekněte mi co by jste dělali, kdyby jste měli 3 hodiny času týdně k dobru?
A můžete k tomu připojit fotku či namalovaný obrázek s tím, co byste s časem dělali. Příspěvek i případně fotku vložte sem do příspěvku. Jelikož je to týdenní soutěž, tak tu příspěvky můžete vkládat až do neděle 🙂
Na konci týdne 5 z vás vyberu a dostanete jeden z balíčků od společnosti Henkel s pracími prostředky Silan a Persil a také jsou ve hře 2 poukázky v hodnotě 1200 Kč na nákup u nás na Rohlik.cz

Tak co vy na to, co byste dělali s 3 hodinami týdně navíc?
Moc se těším na vaše příspěvky🙂

lenuli3622
14. pro 2015

asi bych ty 3.hodiny využila hraním si se syny. Je to ta nejlepší zábava 🙂

viridie
14. pro 2015

Já vím naprosto přesně,co bych dělala a to je toto :D

konidana
14. pro 2015

Vypadla bych z domu a šla si vyčistit hlavu sportem s kamarády.

smallinka
14. pro 2015

Zdravím 🙂 Tak momentálně bych opravdu ty 3 hodiny urvala pro sebe, protože máme roční dvojčátka a je to opravdu dřina.....Dělala bych asi různé věci......na co by byla nálada. Tak třeba bych si šla zacvičit a potom s kámoškou na drink 😉 nebo bysme jeli s manželem na bazén...si zaplavat, potom se někam do dobré restaurace najíst. Nebo bych se jen tak válela s kávičkou u televize (to už jsem opravdu dlouuuho nezažila) 😎 ......Když by byla nálada jela bych se sestrou na nákupy, podívat se po něčem hezkém na sebe 😉 Prostě udělat si ty 3 hodiny jen a jen pro sebe, manžela .....Já teda momentálně nakupuji potraviny, plenky a drogerie online ale u jiné společnosti, ani jsem nevěděla, že existujete....no jdu se na Vás hned mrknout 😉 🙂

zachrpe
14. pro 2015

Kdybych měla 3 hodiny týdně navíc k dobru, tak bych je využila plánováním naší svatby, která bude v roce 2017. Sice ještě nevíme, kdy přesně, ale už teď vidím tu naší malou cácorku, jak nám na stříbrném podnose v krásných bílých šatičkách nese snubní prstýnky, které vyrobí můj přítel (pozn. je zlatník 🙂 ). Roku uteče jako voda, tak by se 3 hodiny navíc určitě hodily 😀

kutr26
14. pro 2015

Já bych se ty tři hodinky věnovala manželovi 🙂 protože co máme naši Zdeničku 🙂 tak na sebe nemáme vůbec čas

tulikiss
14. pro 2015

Tohle jsem dokazala za rok kdyz jsem si ukradla 20 minut denne pro sebe, mit tydne jeste 3 hodiny...dovedete si predstavi jaka bych pak byla kocka 😀 😀 😀 😀

markysek2
14. pro 2015

3hodiny bych pečlivě rozdělila ...1 hodinu pro syna, 1 hodinu pro dceru a 1 hodinu pro manžela ...a teď když jsem svůj čas rozdělila pro ně, by mne zajímalo kdo bude natolik hodný a nechá mě tu hodinku při věnování se jim samotným i odpočinout 😀 😀 😀 ..v případě dětí aspoň mým uším 😀 😀 😀

verunkaw
14. pro 2015

Já bych 3 hodiny volného času asi věnovala doktorům. Gynekologie, mamograf a komplet se nechala za se po roku pořádně zkontrolovat 🙂 Zdraví máme jen jedno 🙂

mari90
14. pro 2015

Tak jelikoz dcerce se venuji nepretrzite, tak, bych tri hodiny sveho volna venovala nejspise sobe. Tzn. urcite bych si sla koupit neco hezkeho, protoze uz dlouho jsem sama na nakupy nevyrazila, anebo bych si sla s kamaradkou zacvicit a trochu se odreagovat od denni rutiny 😉

bledulka84
14. pro 2015

Mě by stačilo, kdyby malá o 3 hodiny týdně víc spala. Tento čas bych využila na to, abychom se s přítelem mohli věnovat jen sami sobě 🙂

juliemichal
14. pro 2015

ty tři hodinky času navíc bych věnovala manželovi 🙂 dětičky by jsme odvezli k dědečkovi nebo k babičce a šli by jsme spolu třebas na romantickou večeři 🙂 prostě si udělali ty 3 hodinky hodně krásné 🙂

vendik84
14. pro 2015

Já bych hoďku využila na čtení, další hoďku na mazlení s dětmi a poslední hoďku na kouzelné chvíle s manželem ☺

ladygodiva
14. pro 2015

Tři hodinky volna denně bych využila k hraní si se svojí dcerkou a pokud by ona v těch 3 hodinách spala, chtěla bych se věnovat cvičení, vaření (které mě moc baví a není na to teď moc času) a také spánku, tedy každé by stačilo tak po hodince a byla bych spokojená.

maminkazdenicka
14. pro 2015

Kdybych měla 3 hodiny času jen a jen pro sebe. Tak bych byla sobec a zašla bych si na masáž a nejradši bych celý čas prospala. Malému je 8 měsíců a od narození jsem nezažila ani 1 noc, že by spinkal celou noc bez probuzení. Zrovna na dnešek se budil co 15,30 minut maximálně po hodině a takhle horší je to už 2-3 měsíce. Takže ano, spánek pro mě by byl odměnou, abych doma zase mohla fungovat jak jsem byla zvyklá a mohla se zase starat o syna, manžela a naše dvě fenky. Jsou mi vším, ale musím být vyspalá, abych to všechno zvládala jak si přeju 🙂

lenysek1988
14. pro 2015

První týden bych využila k obědu s manželem a naši cácorky v naši oblíbené restauraci. A další bych časem určitě využila k velkému úklidu a k hraní si s malou.

minonnka
14. pro 2015

😨 Coze? 😨 3 hodiny navic a pro sebe? Co to je za sproste slova? 😀
Dokud jsem mela jen jedno dite, myslela jsem si, ze nemam na nic cas, nestiham...
Co mam i druhe dite, nechapu, jak jsem si mohal myslet, ze s jednim neco nestiham 😀
Manzel mi neveri, jaka je ta materska-rodicovska dovolena drina (viz.foto) 😀
Na kazdou volnou chvilku mam minimalne 5 restu co potrebuji delat, ale vetsinou se nestihnou...ale ted uz opravdu akutne potrebuji delat neco sama se sebou... 😔
Snazim se vyuzit vzacne chvilky, kdy obe deti spi a zacvicit si, ale dcerka je behem dne malo spava (pritom ma teprve 10m) a tak se to vzy nepodari 😒
Zkusila jsem cvicit kdyz nechtela spat a hrala si...a toto je vysledek (viz.foto 2) 😀 No, snad se pocitaji i zachvaty smichu 🙂

jaja01k
14. pro 2015

Manžel a děti by nedostali ani minutu, celé 3 hodiny bych prospala 🙂

nuninove
14. pro 2015

Asi bych ty 3 hodiny tydne casteji travila s rodinu..obzvast ted v predvanocnim case si clovek uvedomuje jak jsou tyto chvile vzacne a proto bych je travila s temi nejblizsimi...Rodina je proste nejvic!!! Strucne a vystizne <3

jjustyna
14. pro 2015

Otevřela bych láhev vína, připravila něco na zub a po hodince bych přizvala manžela.

petra_pf
14. pro 2015

Bude to znít sobecky od matky dvou dětí, ale ty tři hodiny bych jen tak koukala na seriály, četla si nebo byla na internetu. Tímto způsobem relaxuji. Kdybych uměla spát přes den, tak bych to také udělala jak holky nade mnou v komentáři ;)

zuzalinkak
14. pro 2015

A já bych vařila a pekla!!!!! 😀 Nemám na to teď moc čas a naše strava podle toho taky vypadá. 😖

zimkova
14. pro 2015

Já bych ty tři hodiny vždy rozdělila mezi děti a manžela. Manžel, tím jak chodí do práce s námi moc není. Proto bych jeden týden potřebovala 3 hodiny k dobru večer, abych se mohla vrátit jakoby na naši svatební cestu. Byl tam klid a pohoda, žádné vaření , brečení, mrčení dětí"mamíí, mamíí". Nemusela bych nikam odbýhat. Měli jsme se jen pro sebe. Další týden bych ty 3 hodiny věnovala dětem. Tvořili bychom spolu, hráli si a jezdili na výlety. Bylo by to bezva. Určitě bych to uvítala a děti s manželem také. Maminka je holt někdy na roztrhání. 🙂

koncita
14. pro 2015

jednoznačně hodinu a půl tohoto a druhou toto 😀 :

kh
14. pro 2015

Zcela sobecky bych si vetsi cast ukradla sama pro sebe. Konecne bych si v klidu a sama zasla do kina, na prochazku, sedla s knihou... A 1/3 bych vyhradila na cas straveny jen mezi mnou a manzelem.

mariti
14. pro 2015

Asi půl na půl - dohánění restů a čas pro sebe, tedy buď četba, jiné nicnedělání anebo spánek, dle aktuální potřeby. Mám dotaz - když bydlíme ve Střelicích /hned za Brnem/, dovezli byste nám nákup nebo je to vyloženě jen Brno? Pokud ano, tak máte dalšího klienta, používala jsem itesco, ale trochu už mi lezou na nervy, pořád nějaký problém. Děkuji za odpověď.

elvira
14. pro 2015

Momentálně jsem v tzv. stavu "k lesu"...
To mám vždycky, když je toho všeho nějak moc - a teď, před vánoci mám v zaměstnání toho neurekom, doma taky, do toho svoje aktivity - a pak říkám, že se stěhuju k lesu...
Úplně to vidím - chaloupka na samotě, pod lesem, kočku, psa, hromadu knih a internet a zásobu kafe...
Jen jediná vada je, že tři hodiny jsou na tu idylu málo - to aspoň dva dny. 😀 😀

iris
14. pro 2015

Vzhledem k tomu, že bydlíme prakticky na samotě v lese, vyrazila bych do města za trochou relaxace - knihovna, masáž, kosmetika,kafe, takový čas jen pro mne, to mi chybí, jinak trávím většinu času v práci a doma s rodinou, rodinu si užívám, ale proč nevyužít aspoň těch pár hodin týdně k něčemu, co vás dobije a naplní pozitivní energií, nebo vykouzlí úsměv na tváři, abyste těch zbývajících 165 h týdně věnovali těm ostatním?

kacinda
14. pro 2015

Mit tri hodiny tydne navic, urcite bych je vyuzila jen a jen pro sebe. Cele dny clovek venuje rodine a peci o ni, a tak si myslim, ze by nebylo snad az tak sobecke mit ty tri hodiny k dobru jen pro sebe. Kazdy tyden bych he vyuzila jinak. Jeden tyden bych se dospala, dalsi jen tak lenosila u televize, dalsi tmbych treba vyrazila na nakupy jen tak sama a pak treba bych zasla ke kadernikovi... mit ale jenom jednou tri hodiny navic, ktere bych musela vyuzit jednorazove, pak verim, ze at bych planovala cokoliv, stejne by to skoncilo uplne jinak, nez bych si naplanovala. To uz jsem se poucila, kdyz se mi obcas postesti a ja dam syna na hlidani babicce, tak si vzdycky rikam, co vsechno vych chtela stihnout a co musim udelat a nakonec je to uuuplne jinak. Takze kdyby mi nekdo daroval tri hodiny, pak bych si nic neplanovala a nechala bych to na momentalnim rozhodnuti 🙂 verim, ze stejne tak, jako ja, to ma rada maminek, ktere nemaji pravidelne hlidani k dispozici.

mishule12
14. pro 2015

Za mě určitě spánek, ale někdy usnu i chvilku přes den v zápalu boje 😀